Nytt hos Makia på Majorstuen-  – Volum vipper – også kjent som 2D/3D/4D vippe extensions!

Hva er volumvipper? 

Volume Lashes er lettere og fyldigere enn til klassiske vippeextensions. Denne teknikken startet i Russland og har tatt vippeextensions videre til et nytt nivå av mykhet og volum i tillegg til at den ikke skader dine naturlige vipper.

 Hvordan er volum vippeextensions forskjellig fra vanlig vipper 1:1 ? 

Klassiske vippeextensions teknikken tillater kun 1 vippeextension festet til 1 naturlig øyenvippe, mens ved volum lashes går det oss å feste 2 eller flere vipper på 1 naturlig øyenvippe.

Er dette trygt /sunt for mine naturlige vipper? 

JA! Vippeextensions som brukes ved volumteknikken er mye tynnere enn vanlige vippeextensions. Dermed veier de svært lite og derfor belastes ikke dine naturlige vipper på samme grad som ved klassiske vipper..

Kan dere hjelpe til å velge hvilke volumvipper passer meg? 

Helsen til dine naturlige vipper og vil bli vurdert i konsultasjonen før påføring. De fleste har naturlige vipper som er i stand til å tåle 2D volum og noen kan tåle flere vipper på enn enkel.

Hvor lange vippene kan jeg få med denne nye volumteknikken? 

Volume teknikken gjør fokus på volum og egentlig ikke lengde. For lang vipper kan falle og ødelegge din egne. Om du ønsker lange vippe extensions , er individuelle vippeextensions valget for deg.

Hva koster XD extension i forhold til metode 1:1 ? 

Prisen er litt høyere fordi denne applikasjonsteknikken krever mer tid. De fleste kunder vil være i stand til å utvide tiden mellom hver påfylling fra hver 2-3uker til hver 3-4 uker. På denne måten kan du spare mer penger ved denne behandlingen.

Kan jeg gå fra volumteknikken tilbake til klassiske vippeextensions? 

JA! Hvis du kan gå begge veier fra semi-permanente vippe extensions til volumutvidelse t. Ønsker du å gå tilbake til de klassiske individuelle vippeextensions, går det helt fint.

Les kommentar til Susanne: