Vippeløft

Vippeløft behandling hos Makia- Løft og ekstra nærening for naturlige vipper.

Hvis du ønsker å åpne blikket sitt på mest naturlig og langvarig måte, har tunge, rette vipper av natur eller er følsomm mot øyesminke blir vippeløft behandling den beste løsningen til deg.

Permanent vippeløft er en trygg behandling som tar bare 60 minutter og skaper efekten av åpne, større øyne, og lengre vipper som varer opp til 6-8 uker.

Dette er mer enn bare farge og bøy på vipper!

Under prosedyren bruker terapeuten spesielle skjold som hjelper til å få ønskelig løft på naturlige vipper. Størrelsen på skjolden og dermed på løften kan tilpasses behøv og kvaliteten på selve vipper.I tilleg blir øvre vippene farget og behandlet med pleiende olje.

Denne keratin- og løftendebehandlingen er en ypperlig erstatning for vippe ekstensions og krever ikke påfyllingssesjoner eller bruk av mascara.

Alle som har sunne vipper og viser ingen hypersensitivitet egner seg for behandlingen.

Vi ber alle kunder om å komme uten mascara for behandlingen og følge hjemmepleie anbefalinger for å åpnå best mulig og langvarig resultat.

Kontraindikasjoner mot behandlingen:

Øyeinfeksjoner, Øyekatarr, Betennelse av øyelokkene, Follikulitt –hårsekkbetennelse, Tørtøyne-syndrom, Sesongavhengige allergier,  Allergi mot fargestoffer, silikon, Tap av øyevipper, svake og skjøre øyevipper

Hjemmepleie rutine:

  • Ikke gjør vippene dine våte de første 24 timene, unngå badstue og damp eller svøming 2 døgner etter behandlingen
  • Ikke bruk sminke eller manipulere vippene innen første 24 timer
  • Gre vippene daglig og bruk naturlige oljer, vippeserum anbefalt av din vippeteknikker for å nære vippene
  • Kom til neste vippebehandling etter 6 uker