Vippe Extension hos Makia2018-10-27T19:16:21+00:00

This post is also available in: English (Engelsk)

Vippe Extension Oslo

Vippe Extension Oslo

Makia Oslo har spesialisert seg på vippebehandlinger og tilbyr i dag fire ulike metoder.

Loading...

 

Allergitest, 15 min., gratis

Er du redd for å utvikle en allergisk reaksjon på vippebehandlingen? Da kan vi gjøre en test – helt kostnadsfritt – hvor vi limer på enkelte single-vipper. Testen vil i løpet av 48 timer kunne gi en indikasjon på om hvorvidt vippene tåler utvidelse uten å utvikle en allergisk respons. Vi kan dessverre ikke erstatte vippe-extensions på grunn av eventuelle allergiske reaksjoner. Det er også viktig å huske at enkelte allergiske reaksjoner kan oppstå etter et lengre tidsrom. En allergitest kan heller ikke garantere at du aldri vil utvikle en allergisk reaksjon noensinne. Har du sensitive øyne, anbefaler vi deg å velge LVL-vippeløft.

Aldersgrense: 18 år.

Fjerning av vippeextensions, om du har få vipper, 15 min, kr. 250,-

Fjerning av vippeextensions, om du har mange og sammenlimte vipper, 30 min, kr. 350,-

Vippeløft –metoden er et godt alternativ til vippe-extension. Vippeløft kan du oppnå et mer naturlig og elegant utseende. Denne metoden fremhever vippene du allerede har og skaper en illusjon av lengre og tykkere vipper. Vippeløft forbedrer dine naturlige vipper ved å rette dem istedenfor å krølle dem. Denne behandlingen passer perfekt til kunder som ønsker å fremheve vippene og øyene, men som ikke ønsker vippe-extension.   Les mer

Let’s Go – Express Vippe Extension  gir deg lengre og tykkere vipper i ekspress-fart. Let’s Go – Express Vippe Extension sørger for virkelig spektakulære vipper på kun 30 minutter, anbefalt av makeup-artister. Makia Oslo anbefaler denne behandlingen til f.eks. bryllupssminke, et spesielt arrangement, fest eller for fotoopptak. Les mer

Klassisk Vippe-Extensions – Vippe Extension med 1:1 metoden limer én og én falsk øyenvipp på dine naturlige vipper. Du velger lengde og tykkelse selv på dine vippe-extensions for å få det ønskede resultatet – uansett om du ønsker veldig skanderte øyenvipper eller en mer naturlig look. Pålimte øyenvipper er veldig lette og vil kunne føles som om de er dine egne. Produktet som brukes er veldig mildt og gir en følelse av komfort og, viktigst av alt, sørger for at applikasjonen ikke forringer de naturlige vippene.

Les mer

XD Volume Lashes – kjent som 2D/3D/4D vippe-extensions er lettere og fyldigere enn den klassiske 1:1 metoden. XD Volume Lashes limer flere falske øyenvipper på en øyenvipp, som gir ytterligere volum. Denne metoden bruker også tynnere og mykere falske øyenvipper, som vil føles som dine egne. Denne teknikken startet i Russland og har tatt vippe-extensions til et helt nytt nivå. XD Volume Lashes skader ikke dine naturlige vipper.

Les mer

Påfyll av vipper fra andre salonger – I denne tjenesten har vi inkludert reparasjon av eldre extensions, fjerning av svake extensions (vipper som henger og/eller er usammenhengende), korreksjon av form, moderasjon av lengde på extensions og de naturlige vippers egenvekt. I tilfeller hvor extensions fra andre salonger er så svake at det er nødvendig å fjerne all tidligere vippeforlengelse, eller tapet på extension er større enn 50 %, vil prisen gjelde for et helt nytt sett. Kostnad for fjerning er inkludert i prisen. Dersom dine tidligere extensions er i god form og ikke trenger reparasjonsarbeid, gjelder standardpriser for vanlig påfyll.

GARANTI. Skulle du ha behov for det, vil vi kunne gi deg en gratis justering av vippene de første fem dagene etter vellykket behandling. Dette gjelder ikke ved påfyll fra andre salonger, da vi ikke kan garantere for kvaliteten.

Makias retningslinjer for vippe-extensions: Det er viktig at du følger de retningslinjene som vi har laget for dette formål. De skal hjelpe deg å ha størst mulig glede av din vakre vippe-extension. Husk at det primært er ditt eget ansvar å passe på dine vipper etter behandlinge.  les mer her

MINERAL MAKEUP & VIPPE EKSTENSJONTIDPRIS
Dag make-up35 minkr 430
Aften make-up 45 minkr 640
Brude make-up 2x60 min
med prøvetime
kr 1390
Vipper løft metodevarer i ca. 4 - 6 ukerkr890
Vipper løft metode inkl. farging av vippervarer i ca. 4 - 6 ukerkr 850
Let’s Go ekspress vipper 30-45 minkr 690
Klassisk Vippe ekstensjon 1:1 1,5- 2 timerkr 1400
Påfyll vipper 1:1hver 2. uke / Max 25% tap på extesnionkr 500
Påfyll vipper 1:1 hver 3. uke / Max 35% tap på extesnionkr 650
Påfyll vipper 1:1hver 4. uke / Max 50% tap på extesnionkr 800
Påfyll vipper 1:1etter 5 uker regnes som en ny påsetting1400
Påfyll av vipper fra en annen salong - klassisk vipper metode 1:1I denne tjenesten er inkludert reparasjon av skadet tidligere extension og fjerning av dårlig extension (øyevipper som henger og er usammensatt) korreksjon av form, tilpassning av extensions lengde og vekt til egne naturlige vipper.
I tilfellen hvor extension fra andre salong er, så dårlig at det er nødvendig å fjerne all tidligere vippeforlengelse, eller tapt på extension er større enn 50%, gjelder prisen som for et helt nytt sett. Pris for fjerning er inkludert i prisen.
Når all din tidligere extension er i god form og det krever ikke noen mer jobb enn ved vanlig påfyll, gjelder priser som for vannlig påfyll.
kr 1000
Volume Lashes XDkr 1600
Påfyll XDhver 2. uke / / Max 25% tap på extesnionkr 700
Påfyll XDhver 3. uke / Max 35% tap på extesnionkr 800
Påfyll XDhver 4. uke / Max 50% tap på extesnionkr 900
Påfyll XD etter 5 uker regnes som en ny påsettingkr 1600
Påfyll av vipper fra en annen salong - Volume Lashes 3DI denne tjenesten er inkludert reparasjon av skadet tidligere extension og fjerning av dårlig extension (øyevipper som henger og er usammensatt) korreksjon av form, tilpassning av extensions lengde og vekt til egne naturlige vipper.
I tilfellen hvor extension fra andre salong er, så dårlig at det er nødvendig å fjerne all tidligere vippeforlengelse, eller tapt på extension er større enn 50%, gjelder prisen som for et helt nytt sett. Pris for fjerning er inkludert i prisen.
Når all din tidligere extension er i god form og det krever ikke noen mer jobb enn ved vanlig påfyll, gjelder priser som for vannlig påfyll.
kr 1200
NAPPING AV BRYN/FARGING AV VIPPER OG BRYN
Forming/napping av brynkr 175
Farging av vipperkr 175
Farging av brynkr 175
Forming og farging av brynkr 325
Bryn og vipper fargingkr 475

Bestill Behandling nå

 

volume lashes XD hos makia.no

                                 »  Da var jeg endelig vippefin igjen!! På onsdag var jeg på Makia helse & skjønnhetsinstitutt som ligger på Majorstuen, for å sette på vipper igjen. Jeg har tidligere hatt ganske kraftige vipper med mye lengde fra innerst til ytterst, men nå hadde jeg lyst til å gå for litt mer naturlig, med kortere vipper innerst (som dere ser.) Jeg har skrevet en del om vippe-extensions før, men det er fortsatt mange muligheter når det kommer til vipper. Det beste med vippe-extensions er at man slipper å bruke mascara, og jeg dropper også eyeliner og øyenskygge i hverdagen, da jeg ikke føler behov for det med extensions. Makia på Majorstuen gjør både XD vipper/volume lashes, single vipper og vippeløft som deg som ønsker å fremheve dine egne vipper, men ikke ønsker vippe-extensions. De gjør også express vipper i ønsket lende og fasong, som kun tar 30 min å påføre og varer i ca 2 uker, før du kommer tilbake å får fjernet de. Dette er supert for deg som ikke orker å ligge mange timer på en benk og kun ønsker lenger vipper for en spesiel anledning. «

 

Veronica Lauritsen fra Verozitas Blog

 

Frøken fornøyd

 

I dag våknet jeg opp med sommerfugler i magen, jeg er så spent på om bunaden kommer til å passe og hvordan den vil sitte på kroppen etter justeringene. Jeg fikk sydd inn bunaden ganske mye til konfirmasjonen min, jeg arvet den av mamma og da måtte den tilpasses en kropp på fjorten år. Årene etter konfirmasjonen har lillesøster lånt den og det er først i år jeg har hatt skikkelig lyst til å få den tilbake og kunne bruke den med stolthet.

1305_3-800x604 (1)

Det er helt utrolig hvor stor forskjell det er på før og etter bildene, på før bildene har jeg noen få vipper igjen etter forrige behandling og det ser egentlig ganske grusomt ut (Har bare sittet inne og lest til eksamen, så da er det heldigvis ingen som har sett det). Nå derimot nyter jeg å kunne stå opp uten å tenkte på maskara eller trøtte øyne.

Denne gangen ønsket jeg et mer naturlig resultat, noe jeg absolutt synes Gloria fikk til. Hun passet også på å bruke forskjellige lengder på vippene slik at hun fikk åpnet øynene mine litt mer enn hva jeg følte forrige extensions gjorde.

Vennligst legg merke til, at denne rabattkoden gjelder ikke behandlinger med vår Master Stylist Gloria

vVolume-Lashes-vippe-Løft-og-klassisk-vipper-Oslo

 

 

volume vippe extension hos makia i oslo

 

logasiewhite >
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT

Åpningstider

Man-Fre: 10:00 – 20:00, Lør: 10:00- 18:00
Paste your AdWords Remarketing code here