Vippe Extension hos Makia2020-01-24T17:56:07+01:00

This post is also available in: English (Engelsk)

Vippe Extension Oslo

Vippe Extension Oslo

Nye priser på Vippe extensions hos Makia fra april 2019

Kjære kunder!

Vi informerer om at regler og pris for vippe extensions behandlinger forandres fra april 2019.

Vi ønsker at våre tjenester skal være mest tilfredsstillende, og derfor ønsker vi å matche de behandlingene som tilbys til deres behov.

For å gjøre det enklere for deg å bestille riktig behandling fra nå av, vil det være et tidssystem, dvs. hvor mye tid pågår, og ikke som før, hvor mye tid har gått siden siste vippepåfyll.

Påfyll av vipper er basert på vekst syklus av øyevipper, som er en veldig individuell ting  og varierer avhengig av enkelte person. Mer om hårvekstsyklussen og påfyllingssesjoner kan du lese her:  Hvorfor mistet jeg vippene? (les mer)

Som regel er det anbefalt å ta en 60 minutters behandling for påfyll av klassiske vipper, dette tilsvarer en påfyll hver 2- 3 uker.

På samme måte en påfyll på 75 eller 90 minutter er anbefalt når det gjelder volum vipper.

Pleier du å komme en gang i måned til behandlingen grunnen til god holbarhet av extensions,  dine vipper vokser langsomt, vil være en 90 minutters behandling egnet for deg.

Ønsker du mer fyldig resultat, har du mange vipper eller store øynene, sørg for at du velger en riktig tid for behandling.

All tap av vippe extensions mer enn 70% tilsvarer pris for nytt set og vil bli belastet full pris uansett tid som ble brukt.

Alle kunder bes om å komme uten mascara/ eyeliner til behandling for best mulig resultat og holdbarhet. Kunder som møter opp med mascara må ta dette på eget ansvar.

Våre vippe teknikker utfører ikke mega volum vipper eller “et halvt set av vipper“.

Vær vennlig å følge etterpleie anbefalinger for god holbarhet av dine lashes og god helsetilstand av dine naturlige vipper.  Dvs.:

  • Unngå vann på vippene, unngå damp, sauna, svømming 1 døgnet etter behandling
  • Unngå fett kosmetikk rundt øynene generelt
  • Rens vippene med antibakteriellt skum og gre de daglig, ikke gnir
  • Husk å booke time til påfyllingssesjon hver 2.- 3. uke
  • Ikke bruk mascara på vippene den dagen du møter opp for behandling

Som alltid påskjønner vi faste kunder hos oss med 5. påfyll  med 50% rabatt og den 10. påfyllen gratis.

Kontraindikasjoner :

Øyeinfeksjoner forårsaket av bakterie, virus eller andre , Øyekatarr, konjunktivitt, Betennelse av øyelokkene, Blefaritt ,Follikulitt , Tørre øyne-syndrom, Allergi mot cyanoacrylate, Tap av øyevipper, svake og skjøre øyevipper, Hudsykdommer, eksem, hudoverfølsomhet,

Svangerskap og amming periode inntil 6 måneder- grunnen til hormonelle forandringer som skjer i kroppen er det vanskelig å forese tilstand til hud og hår

Smittsomme sykdommer, Sesongavhengige allergier – bare etter fullstengig helbredelse

Prisliste:

Klassisk 1:1 nytt set, 2 timer, kr 1550 (Ekspert stylist Goria) , kr 1400 (Master stylist Jurgita, Anna)

Junior stylist fullt set kr 890, 2 timer, 15 min.  (Junior stylist Saloni)

30 min påfyll, kr 500 (Ekspert stylist) – passer til deg som allerede har fått vippe extensions hos oss for max. 10 dager siden.

45 min påfyll, kr 570 (Ekspert stylist) kr 525 (Master stylist) – passer til deg som har fått vippe extensions hos oss for max 14 dager siden.

60 min påfyll, kr 690 (Ekspert stylist) kr 650 (Master stylist) – passer til deg som allerede har fått vipper hos oss for max. 2- 3uker siden.

75 min påfyll, kr 825 (Ekspert) kr 780 (Master) – passer til deg som allerede har fått vippe extensions hos oss for max. 22- 28 dager siden.

Junior påfyll 75 min, kr 600, 1 time 30 min.

Lett volum 3-4D nytt set/ også mix av 1:1 og 3D, 2 timer 30 minutter, kr 1690 (Ekspert) kr 1600 (Master stylist Jurgita) – Passer til deg som ønsker mer naturlig utseende med mer vipper.

Junior pris lett volum vipper nytt set, 2 timer 30 min – kr 1190 kun med  Anna

Priser for lett volum påfyll og mix påfyll tilsvarer pris for normal volum påfyll.

Normal volum nytt set, 3 timer, – Passer til deg som ønsker mer dramatisk og fortsatt naturlig look.

kr 1850 (Ekspert stylist ekspert Goria), kr 1700 (Master stylist Jurgita)

Rask påfyll 60 min., kr 690 (Ekspert stylist) – passer til deg som allerede har fått extensions hos oss for max. 10 dager siden.

75 min påfyll, kr 850 (Ekspert) – passer til deg som allerede har fått vippe extensions hos oss for max 11- 20 dager siden.

90 min påfyll, kr 945 (Ekspert), kr 825 (Master )  – passer til deg som allerede har fått vippe extesions hos oss for max 21- 28 dager siden.

Junior påfyll volum vipper 90 min. – kr 750 kun med Anna

1 t. 45 min, – kr 1090 (Ekspert stylist Goria),  kr 925 ( Master stylist Jurgita) – passer til deg som allerede har fått vippe extensions hos oss for max 4- 5 uker siden.

2 timer påfyll. Kr 990 (Master stylist Jurgita) – passer til deg som allerede har fått vippe extensions hos oss for max 4- 5 uker siden.

Påfyll fra andre salonger volum –  1t. 45 minutters behandling  kr 1190 (Ekspert stylist)

Påfyll fra andre salonger klassisk – 75 min behandling kr 990 ( Ekspert stylist Goria, Master stylist Jurgita, Anna)

Fjerning av vippe extensions fast kunde – kr 250

Fjerning av vippe extensions – kr 350

Allergitest– kr 200-  Allergitest utføres etter kundens forespørsel eller når vippe teknikker er usikker hvis en egner seg til behandlingen. Kom 2- 3 dager før din avtalt behandling, fordi eventuelle symptomer kan vises i 48- 72 timer etter prøven. Husk at allergitest kan ikke garantere 100% sikkerhet grunnen til at allergi kan være latent.

Reklamasjon, 30 min behandling, Gratis – Gjelder kun førstegangskunder etter en fullt set prosedyre, og ikke påfyll. Eventuelt klage må sendes via epost og bestilles time til behandlingen innen 5 virkedager etter fullt set bahandling.  Sen reklamasjon vil bli belastet som en vanlig påfyll.

Avbestilling av time, Som regel avbestilling av timen må sje senest 24 timer før avtalen via epost. Sen avbestilling vil bli belastet kr 250 per 1 arbeidetime plus kr 50 for fakturering.

                                 ”  Da var jeg endelig vippefin igjen!! På onsdag var jeg på Makia helse & skjønnhetsinstitutt som ligger på Majorstuen, for å sette på vipper igjen. Jeg har tidligere hatt ganske kraftige vipper med mye lengde fra innerst til ytterst, men nå hadde jeg lyst til å gå for litt mer naturlig, med kortere vipper innerst (som dere ser.) Jeg har skrevet en del om vippe-extensions før, men det er fortsatt mange muligheter når det kommer til vipper. Det beste med vippe-extensions er at man slipper å bruke mascara, og jeg dropper også eyeliner og øyenskygge i hverdagen, da jeg ikke føler behov for det med extensions. Makia på Majorstuen gjør både XD vipper/volume lashes, single vipper og vippeløft som deg som ønsker å fremheve dine egne vipper, men ikke ønsker vippe-extensions. De gjør også express vipper i ønsket lende og fasong, som kun tar 30 min å påføre og varer i ca 2 uker, før du kommer tilbake å får fjernet de. Dette er supert for deg som ikke orker å ligge mange timer på en benk og kun ønsker lenger vipper for en spesiel anledning. “

Veronica Lauritsen fra Verozitas Blog

 

Frøken fornøyd

I dag våknet jeg opp med sommerfugler i magen, jeg er så spent på om bunaden kommer til å passe og hvordan den vil sitte på kroppen etter justeringene. Jeg fikk sydd inn bunaden ganske mye til konfirmasjonen min, jeg arvet den av mamma og da måtte den tilpasses en kropp på fjorten år. Årene etter konfirmasjonen har lillesøster lånt den og det er først i år jeg har hatt skikkelig lyst til å få den tilbake og kunne bruke den med stolthet.

Det er helt utrolig hvor stor forskjell det er på før og etter bildene, på før bildene har jeg noen få vipper igjen etter forrige behandling og det ser egentlig ganske grusomt ut (Har bare sittet inne og lest til eksamen, så da er det heldigvis ingen som har sett det). Nå derimot nyter jeg å kunne stå opp uten å tenkte på maskara eller trøtte øyne.

Denne gangen ønsket jeg et mer naturlig resultat, noe jeg absolutt synes Gloria fikk til. Hun passet også på å bruke forskjellige lengder på vippene slik at hun fikk åpnet øynene mine litt mer enn hva jeg følte forrige extensions gjorde.

Vennligst legg merke til, at denne rabattkoden gjelder ikke behandlinger med vår Master Stylist Gloria

vVolume-Lashes-vippe-Løft-og-klassisk-vipper-Oslo





This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT

Åpningstider

Man-Fre: 10:00 – 20:00, Lør: 10:00- 18:00
Go to Top