Våre kunders inntykk

/Våre kunders inntykk
Våre kunders inntykk2018-10-27T19:16:44+00:00

 

PeLoHa Massasje

 

Kristina

    Hi All!

    I just received an incredible PeLoHa (Peace, Love & Harmony) massage from Makia – Healing Massage. I highly recommend it to everyone. It will re-energize your body, soul, and mind.

Ann-Kristin

    Herlig behandling av kropp og sinn. Jeg ble forkjøla i etterkant, så det er virkelig “rensende” for kroppen. Anbefaler andre å drikke vann som de får beskjed om.. Uansett gleder jeg meg til neste gang! 🙂

Catherine

    PeLoHa var for meg en annerledes men veldig behagelig form for massasje. Hodepinen forsvant og jeg var full av energi resten av dagen. Gleder meg til neste runde.

Margaret

    Veldig behagelig og veldig profesjonell terapi.Du marker med en gang at Chris er en profesjonell,symaptisk person.

    Du finner så viktig indre ro etter massasje. Drikk vann etterpå.

 Anbefaler veldig !

  Ieva

    Hei!

   Har akkurat hatt Peloha massasje hos Makia. Christofer er en flink, profesjonell og snill person. Man kan virkelig slappe av og finne ro på behandling. Nå føler jeg meg utrolig bra og lett. Gleder meg til neste gang!

    Anbefaler til alle!

Lomi Lomi Nui Temple Massasje

 

 Sharon Joy Rose Seehuus

    Svært seriøst , nydelig gjennomført behandlling for kropp ,sjel og sinn ,- en liten opplevelse av himmel 🙂

Lillian March

    Fantastisk 🙂 etter behandlingen føler man indre ro. Anbefales.

Marit Hoberg

  I recived my first Lomi Lomi Nui massage yesterday, and it was a great and unique experience. It was an intense and strong massage, yet gentle, which also touched my soul and mind in a beautiful way. Today I feel really great! I can highly recommend this massage offered by Makia. I will certainly come again!

Veronica

    THANKS FOR A VERY NICE LOMI LOMI NUI EXPERIENCE_

    I FEEL LIGHTER & MORE ANCHORED IN ME AFTER THAT MASSAGE.

    Jeg føler meg enda nærmere meg selv etter denne vidunderlige massasjen, med en enorm dyp ro & en sikker visshet at jeg er Ok som den jeg Er, en fantastisk opplevelse som kan bare anbefalles.

Anne-Mette Lutro

Massasjen her kan ikke beskrives med ord, den må oppleves og nytes 🙂

 

Trine-Lise Næssø

Massasjen er fantastisk – anbefales

 

SisseMaria

    Dette var virknigsfult og kraftig! Jeg fikk en Lomi Lomi Nui massasje. Hvis du vil ha full valuta for pengene, når du går til massøren, er dette etter min mening stedet å gå!

    Både rett etter og nå noen dager etter kjennes virkningen dypt, kraftfult og balansert.

    Veldig professionelt utført, med stor evne til å skape et trygt rom for seansen!

Spiral Manuellterapi

Irene:

Allerede ved min første massasje hos Tomasz skjønte jeg at jeg hadde funnet gull. Det var den beste massasje jeg  noen gang har fått. Jeg har i flere år hatt smerter i muskler og ledd, bl.a. etter ortopediske opperasjoner, og har fått liten hjelp hos fysioterapeuter. Etter ukentlige behandlinger med Spiral Manuellterapi er jeg så å si smertefri, og muskelkrafter er forbedret. Min anbefaling er derfor: Har du ’’vondter’’, gå til Tomasz!

Liv:

Jeg har Poyartrose med posetive rtg. funn i alle ledd. Myofasialt smertesyndrom og lett astma. Operert inn hofte, kne og skulder protese. Etter å ha hatt 13 dobbelt timer med Spiral Manuellterapi har jeg kjent en bedring i smerter , gjennoprettelse av leddfunksjoner og bedring i kroppens funksjoner genererlt. Jeg er meget fornøyd med den behandling jeg har oppnådd så langt, velger å fortsette med denne massasjen fremover for å opprettholde det gode resultat som jeg har fått .

 Hudpleie

 

Reidun Hoff Muraas

Tilbud på behandling til 50% er topp!Fantastiske produkter.Har tatt 3 behandlinger med Oxy til nå og har bestilt flere.I min alder er det godt å kunne gjøre noe med aldrende hud som virker!(66år).Hilsen Reidun.

Anne

Veldig fornøyd med behandlingene av Christos og Gloria.Kommer igjen.

Jane

Väldigt nöjd med den ansiktsbehandling och make-up jag var på. 🙂

 Vippe Extension

 

Monica Dybwad

Igjen tusen takk for vippene ! De er nydelige 🙂

 

 

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT

Åpningstider

Man-Fre: 10:00 – 20:00, Lør: 10:00- 18:00
Paste your AdWords Remarketing code here