Thai-Yoga Akupressur Massasje

//Thai-Yoga Akupressur Massasje

Thai-Yoga Akupressur Massasje

 

Thai-Yoga massasje har sitt opphav fra Ayurvedisk medisin og yoga. dateres tilbake til  3. århundre f.Kr. Kombinasjon av akkupressur, energi meridian arbeid, og yoga-lignende utøyninger. Det er derfor et perfekt konmplementært tilegg til enhver treningsform man utøver, og vil derfor hjelpe til å rask forbedre kroppens naturlige helingsprosess.Fordelene med thai-massage virker ikke bare inn på det fysiske plan men har vist at denne massage har psykologiske forbedrings fordeler på mange plan. Foruten om det, så er det sterk styrkende på immun-systemet, forbedrer blod-sirkulasjon, fleksibilitet, og muskelsmerter.

Spesielt gunstig for de som har stive muskler fra stress eller overanstrengelse i jobb eller trenings sammenheng. Denne massageteknikken kan også hjelpe til å få tak i de som har mistet sitt bevegelsesutslag ved uhell eller muskelsykdommer. Ved å oppmuntre kroppens lymfatiske funksjon, kan dette med dyp vevs massase og utøyninger hjelpe kroppen med å rense ut (detoxify), øke immunsystemet, og hindre sykdom og skade på ligamenter.

AKUPRESSUR:

Er det eldste av alle behandlingsformer. Den moderne akupressur som blir brukt her springer ut fra Taoistisk filosofi, tradisjonell Kinesisk medisin, Japansk trykketeknikk og noe sjamanistisk og vestlig psykologi.

Man trykker på anspente eller vonde steder, og da blir spenningen og smerten mindre. Disse steder faller nesten alltid på de som i tradisjonell Kinesisk medisin kalles akupunkunkter. Akupunktene kan påbevises med elektriske målerinstrumenter fordi de har mindre elektrisk motstand enn andre punkter i kroppen. Ved å trykke på punktene med fingrene kan man påvirke energistrømmene og dermed styrke og helbrede kroppens fysiske, psykiske og følelsesmessige utrykk.

  Alle de er utrykk for en og samme energibevegelse, for alt henger sammen- kropp-sinn-følelser-sjel! Dermed er akupressur ikke bare eldste behandlingsverktøy som hjelper på fysiske lidelser, men de hjelper på alle plan! Men det er mest anerkjent for å hjelpe spesielt for hodepine, forkjølelse, menstruasjonssmerter eller muskelspenninger og øker blodsirkulasjonen. Samt , astma og allergi, listen blir utvidet som behandlingens effektivitet er blitt godkjent som «utprøvd viten»!

Det er derfor blitt godkjent av helsevesenet, da man kan se at det er en sammenheng med energibanene ( meridiansystemet) og nervesystemet, som igjen viser seg som en effektivt behandling for smertelindring. Aurora-Maria sin bruk av Akupressur med Thai-Yoga er en utrolig effektiv behandling for å øke fleksibilitet, avlaste ømme og stive muskler og øke blodsirkulasjonen, som igjen resulterer i fornyelse av cellene så man holder seg friskere, og det har også en foryngende effekt!

Aurora-Maria i sin kombinasjon av Akupressur og Thai yoga hjelper på så mange plan og har fått mange gode tilbakemeldinger fra klienter som har fått behandling fra henne. Bl.a en som hadde blitt fortalt av legen han ikke kunne løpe maraton pga skade i leggen og musklaturen. Etter èn behandling hos henne, følte han seg så bra at han likevel deltok og havnet på listen blant topp-idrettsutøvere uten leggskader. Med dette kan det påbevises at det ER teknikker som hjelper i stor grad til å forbedre kroppens musklatur og løse opp i blokkeringer og spenninger. Samt selvfølgelig alle de andre fordelene nevnt!

By |2018-09-24T11:44:19+01:00november 16th, 2012|Blog|2 Comments

About the Author:

Hudpleie, Vippe Extension, Mineral Makeup, Kongelig massasje fra Hawai, Massasje for To, Avslappende Massasje, Anticelulit, Ansiktsløftningsteknikk, Detox, Oxygen Terapi og mer...

2 Comments

  1. Aud R. Misund mars 23, 2013 at 13:59

    Jeg fikk et gavekort med flere Yoga Akupressur behandlinger hos Aurora til jul. Det er den beste julepresangen jeg kunne ha fått. Behandlingen Aurora gir er unik og gir dyp avspenning gjennom press på punkter som gjør «godtvondt» før kroppen gir etter og slapper av. En effekt av behandlingen jeg har fått hos Aurora er at jeg har fått tilbake full styrke i min venstre ben som har «hanglet» litt etter et alvorlig ryggprolaps for 15 år siden. Jeg har tidligere fått meget god behandling av andre svært dyktige terapeuter fra kiropraktor, osteopat til kraniosakral terapi for mine ryggproblemer, men mitt venstrebeinet har aldri blitt 100 % restituert før nå. Aurora har også kurert et vondt håndledd. Jeg vil anbefale denne behandlingen til flere og i Aurora vil dere møte en usedvanlgi varm og dyktig terapeut.

  2. Sian mars 26, 2013 at 20:10

    Jeg har nå hatt to behandlinger hos Aurora og vil også anbefale henne på det varmeste. Jeg har opplevd mange forskjellige typer massasjer, og det er sjeldent at man treffer en terapeut som har en så dyp forståelse av det hun jobber med. Jeg gleder meg til den neste behandlingen.

Comments are closed.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT

Åpningstider

Man-Fre: 10:00 – 20:00, Lør: 10:00- 18:00
Paste your AdWords Remarketing code here