Revitaliserende massasje er en fysioterapeutisk behandling som består av teknikker som deformerer elastisk vevet. Effekten av denne massasjen er å revitalisere, som betyr “å gjenopprette til livet, gjenopplivingen av” vev i huden og musklene. Den aktiviteten fokuser seg på å revitalisere bestemte kroppsområder eller hele kroppen, slik gjenopprettes det en riktig funksjon. Massasjen utføres med bestemte bevegelser, en viss hastighet og med riktig kraft nivå i henhold til muskler, vev, blod og lymfeårer, fra musklenes periferi til hjertet – forbedres og revitaliseres det hele kroppen.

Revitaliserende massasje reduserer effektene av stress, beroliger kroppen, slapper spente muskler, gjenoppretter ro og harmoni i kroppen. Det er innledningsvis myk, glatt og myk, og ved elastisk deformasjon av hud og det resulterer i stimulering av kroppsvevet.

Det anbefales spesielt etter lengre tids mental eller fysisk anstrengelse, samt i stressituasjoner eller tretthet. Det lindrer muskelspenninger, forbedrer blodsirkulasjonen og blodtrykket. Reduserer muskelspenninger og nerve-forårsaket psykisk stress, hardt arbeid, livet i høyt tempo og spenning.