Revitaliserende massasje

/Revitaliserende massasje
Revitaliserende massasje2018-09-24T11:37:43+01:00

Revitaliserende massasje er en fysioterapeutisk behandling som består av teknikker som deformerer elastisk vevet. Effekten av denne massasjen er å revitalisere, som betyr «å gjenopprette til livet, gjenopplivingen av» vev i huden og musklene. Den aktiviteten fokuser seg på å revitalisere bestemte kroppsområder eller hele kroppen, slik gjenopprettes det en riktig funksjon. Massasjen utføres med bestemte bevegelser, en viss hastighet og med riktig kraft nivå i henhold til muskler, vev, blod og lymfeårer, fra musklenes periferi til hjertet – forbedres og revitaliseres det hele kroppen.

Revitaliserende massasje reduserer effektene av stress, beroliger kroppen, slapper spente muskler, gjenoppretter ro og harmoni i kroppen. Det er innledningsvis myk, glatt og myk, og ved elastisk deformasjon av hud og det resulterer i stimulering av kroppsvevet.

Det anbefales spesielt etter lengre tids mental eller fysisk anstrengelse, samt i stressituasjoner eller tretthet. Det lindrer muskelspenninger, forbedrer blodsirkulasjonen og blodtrykket. Reduserer muskelspenninger og nerve-forårsaket psykisk stress, hardt arbeid, livet i høyt tempo og spenning.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT

Åpningstider

Man-Fre: 10:00 – 20:00, Lør: 10:00- 18:00
Paste your AdWords Remarketing code here