Denne massasje teknikken kan også anvendes rett før og rett etter en idrettsprestasjon med teknikker som fremmer ytelsesevnen og utholdenhet, forebygger skader og reduserer restitusjonstiden.

Våre Behandlinger:

Idrettsmassasje

Massasje utført med elementer av fysioterapi med alle slags skader og plager som praktisering av enkelte idretter som avrevne leddbånd, ødelagte skuldre, vridde ankler, såkalte tennis albue, osv.

Massasje utført med elementer av fysioterapi med alle slags skader og plager som praktisering av enkelte idretter som avrevne leddbånd, ødelagte skuldre, vridde ankler, såkalte tennis albue, osv.
Idrettsmassasje er en behandlingsform som varierer ut i fra hva målet med behandlingen er. Man kan behandle før trening/kamp, mellom kamper samme dag og etter terning/kamp, og teknikken varierer. Det som er fint med behandlingen er at den kan tilpasses helt spesifikke mål. Om det er å øke prestasjonen på PT-timen, holde ut lengre på joggeturen eller hjelpe restitusjonsprosessen, så er idrettsmassasje tingen for deg.

Behandlings tid er ca. 45 min / kr. 700

Manuellterapi

Manuellterapi er en grundig fysisk undersøkelse av perifere ledd og ryggrad Manuellterapeuter undersøker, vurderer og behandler plager i muskel-/skjelettsystemet for å gjenopprette eller bedre kroppens funksjoner. De kan differensialdiagnostisere, det vil si skille mellom sykdommer i muskel- og skjelett og andre farlige sykdommer med samme symptomer (for eksempel brudd, skader, kreft eller inflammasjon). Terapeuten kan gi til pasienten smertelindrende behandling og behandling som normaliserer muskel- og skjelettfunksjonene. Til dette bruker terapeuten Tomasz … ulike behandlingsteknikker: Ackerman, McKenzi, Maitland, Lewit. Tid for behandling tar vanligvis 45 min (noen ganger kan det ta ca. 1 time hvis er det nødvendig å jobbe med andre ledd).

Manuellterapeuten behandler smerter i muskler og ledd i hele kroppen, for eksempel:

Behandlingstid er ca. 45- 60 min. / kr. 800

Brandon Raynor Massage Therapi

Det er en muskel – fascial terapi, som går på å låse opp spenningene som går langs såkalte ’anatomiske taper’, det er en dyp massasje (hard), men resultatene er ofte rent spektakulære. Under behandlingen strekker terapeuten valgte kroppsdeler.

Behandlingstid er ca. 2,5 timer kr. 2000

Lymfa dernasje

Lymfa dernasje – er en av handlinger innen fysioterapi. Ved hejelp av hender til terapeuten er forbedret limfasirkulasjon. Med den metoden forebygger man sykdommer som følge av kronisk ødem, inflammasjon og lymfe kolloidosmotiske. Tempo til denne massasjen er veldig sakte (ca. 10-15 bevegelser per min.), og brukte teknikker er utførte jevnt og skånsomt. Det er en adjuvant behandling mot mastektomi eller lymfødem.

Behandlings tid er ca. en time kr. 800

Bioenergoterapi,

Energi terapi- En av variantene innen alternativ medicin.

Bioenergoterapi går på å oppheve blokkeringer av energi-kanaler og sentre kalt ‘chakraene’, i menneskets kroppen som tillater kroppen å vende tilbake til homeostase og selv healing av sykdom.

Bioenergoterapi er en yrke. Én kan kale seg for bioenergoterapeut etter bestod fag- eller mester egzam. Tom Korlacki bruker i tillegg til det også andre metoder som: Reiki, Spiritual Healing, Duplex Sfera. Han jobber med ‘Qi’ -energi ( eller ‘chi’ ), bruker også healing metoden med ‘hvitt lys’ av Byakko Shinko Kai. (http://www.byakko.org/1_about/)

Behandlingstid 45 min. / kr. 700