Vippe Extension2018-11-19T20:57:57+00:00

Project Description

Vippe Extension Oslo

Vippe Extension Oslo

Makia Oslo har spesialisert seg på vippebehandlinger og tilbyr i dag fire ulike metoder.

LVL Vippe løft – LVL metoden er et godt alternativ til vippe extension. Med LVL Lashes kan du oppnå et mer naturlig og elegant utseende. Denne metoden fremhever vippene du allerede har og skaper en illusjon av lengre og tykkere vipper. LVL vippeløft forbedrer dine naturlige vipper ved å rette dem istedenfor å krølle dem. Denne behandlingen passer perfekt til kunder som ønsker å fremheve vippene og øyene, men som ikke ønsker vippe extension. Les mer

Let’s Go – Express Vippe Extension  gir deg lengre og tykkere vipper i ekspress fart. Let’s Go – Express Vippe Extension sørger for spektakulære vipper på 30 minutter, anbefalt av makeup artister. Makia Oslo anbefaler denne behandlingen til for eksempel bryllupssminke, for en kveld, til et spesielt arrangement eller for fotoopptak. Les mer

Nouveau Lashes – Vippe Extension med 1:1 metoden som limer en og en falsk øyenvipp på dine egne. Kunden velger lengde og tykkelse på vippe extension for å gi det ønskede resultatet – uansett om du ønsker dramatiske øyenvipper eller en mer naturlig look. Pålimte øyenvipper er veldig lette og føles som dine egne. Det milde produktet som brukes gir en følelse av komfort, og sørger for at applikasjonen ikke påvirker tilstanden til de naturlige vippene. Les mer

XD Volume Lashes – kjent som 2D/3D/4D vippe extensions er lettere og fyldigere enn den klassiske 1:1 metoden. XD Volume Lashes limer flere falske øyenvipper på en øyenvipp, som gir ytterligere volum. Denne metoden bruker også tynnere og mykere falske øyenvipper, som føles som dine egne. Denne teknikken startet i Russland og har tatt vippe extensions videre til et nytt nivå. XD Volume Lashes skader ikke dine naturlige vipper. Les mer

Påfyll av vipper fra andre salong I denne tjenesten er inkludert reparasjon av skadet tidligere extension og fjerning av dårlig extension (øyevipper som henger og er usammensatt) korreksjon av form, tilpassning av extensions lengde og vekt til egne naturlige vipper. I tilfellen hvor extension fra andre salong er, så dårlig at det er nødvendig å fjerne all tidligere vippeforlengelse, eller tapt på extension er større enn 50%, gjelder prisen som for et helt nytt sett. Pris for fjerning er inkludert i prisen. Når all din tidligere extension er i god form og det krever ikke noen mer jobb enn ved vanlig påfyll, gjelder priser som for vannlig påfyll.

GARANTI.  I de første 5 dager etter du har fått dine fullsett av vipper-extesnions gir vi deg en gratis justering i tilfelle du skulle trenge det. Det er da viktig du kontakter oss og kommer til avtalen i løpet av de første 5 dager etter vippe-extensions er utført. Dette gjelder ikke ved påfyll fra andre salonger, da vi ikke kan garantere for kvaliteten.

Makia sine retningslinjer for vippe extenion Det er viktig at du skal følge våre retningslinjer som vi har laget. De skal hjelpe deg å ha lengst mulig glede av din vakker vippe extension. Husk at det ligger i ditt eget ansvar for å passe på din extension. les mer her

Bestill Behandling nå

volume lashes XD hos makia.no

                                 »  Da var jeg endelig vippefin igjen!! På onsdag var jeg på Makia helse & skjønnhetsinstitutt som ligger på Majorstuen, for å sette på vipper igjen. Jeg har tidligere hatt ganske kraftige vipper med mye lengde fra innerst til ytterst, men nå hadde jeg lyst til å gå for litt mer naturlig, med kortere vipper innerst (som dere ser.) Jeg har skrevet en del om vippe-extensions før, men det er fortsatt mange muligheter når det kommer til vipper. Det beste med vippe-extensions er at man slipper å bruke mascara, og jeg dropper også eyeliner og øyenskygge i hverdagen, da jeg ikke føler behov for det med extensions. Makia på Majorstuen gjør både XD vipper/volume lashes, single vipper og vippeløft som deg som ønsker å fremheve dine egne vipper, men ikke ønsker vippe-extensions. De gjør også express vipper i ønsket lende og fasong, som kun tar 30 min å påføre og varer i ca 2 uker, før du kommer tilbake å får fjernet de. Dette er supert for deg som ikke orker å ligge mange timer på en benk og kun ønsker lenger vipper for en spesiel anledning. «

Veronica Lauritsen fra Verozitas Blog

 

Frøken fornøyd

I dag våknet jeg opp med sommerfugler i magen, jeg er så spent på om bunaden kommer til å passe og hvordan den vil sitte på kroppen etter justeringene. Jeg fikk sydd inn bunaden ganske mye til konfirmasjonen min, jeg arvet den av mamma og da måtte den tilpasses en kropp på fjorten år. Årene etter konfirmasjonen har lillesøster lånt den og det er først i år jeg har hatt skikkelig lyst til å få den tilbake og kunne bruke den med stolthet.

1305_3-800x604 (1)

Det er helt utrolig hvor stor forskjell det er på før og etter bildene, på før bildene har jeg noen få vipper igjen etter forrige behandling og det ser egentlig ganske grusomt ut (Har bare sittet inne og lest til eksamen, så da er det heldigvis ingen som har sett det). Nå derimot nyter jeg å kunne stå opp uten å tenkte på maskara eller trøtte øyne.

Denne gangen ønsket jeg et mer naturlig resultat, noe jeg absolutt synes Gloria fikk til. Hun passet også på å bruke forskjellige lengder på vippene slik at hun fikk åpnet øynene mine litt mer enn hva jeg følte forrige extensions gjorde.

MINERAL MAKEUP & VIPPE EKSTENSJONTIDPRIS
Dag make-up35 minkr 430
Aften make-up 45 minkr 640
Brude make-up 2x60 min
med prøvetime
kr 1390
Vipper løft metodevarer i ca. 4 - 6 ukerkr890
Vipper løft metode inkl. farging av vippervarer i ca. 4 - 6 ukerkr 850
Let’s Go ekspress vipper 30-45 minkr 690
Klassisk Vippe ekstensjon 1:1 1,5- 2 timerkr 1400
Påfyll vipper 1:1hver 2. uke / Max 25% tap på extesnionkr 500
Påfyll vipper 1:1 hver 3. uke / Max 35% tap på extesnionkr 650
Påfyll vipper 1:1hver 4. uke / Max 50% tap på extesnionkr 800
Påfyll vipper 1:1etter 5 uker regnes som en ny påsetting1400
Påfyll av vipper fra en annen salong - klassisk vipper metode 1:1I denne tjenesten er inkludert reparasjon av skadet tidligere extension og fjerning av dårlig extension (øyevipper som henger og er usammensatt) korreksjon av form, tilpassning av extensions lengde og vekt til egne naturlige vipper.
I tilfellen hvor extension fra andre salong er, så dårlig at det er nødvendig å fjerne all tidligere vippeforlengelse, eller tapt på extension er større enn 50%, gjelder prisen som for et helt nytt sett. Pris for fjerning er inkludert i prisen.
Når all din tidligere extension er i god form og det krever ikke noen mer jobb enn ved vanlig påfyll, gjelder priser som for vannlig påfyll.
kr 1000
Volume Lashes XDkr 1600
Påfyll XDhver 2. uke / / Max 25% tap på extesnionkr 700
Påfyll XDhver 3. uke / Max 35% tap på extesnionkr 800
Påfyll XDhver 4. uke / Max 50% tap på extesnionkr 900
Påfyll XD etter 5 uker regnes som en ny påsettingkr 1600
Påfyll av vipper fra en annen salong - Volume Lashes 3DI denne tjenesten er inkludert reparasjon av skadet tidligere extension og fjerning av dårlig extension (øyevipper som henger og er usammensatt) korreksjon av form, tilpassning av extensions lengde og vekt til egne naturlige vipper.
I tilfellen hvor extension fra andre salong er, så dårlig at det er nødvendig å fjerne all tidligere vippeforlengelse, eller tapt på extension er større enn 50%, gjelder prisen som for et helt nytt sett. Pris for fjerning er inkludert i prisen.
Når all din tidligere extension er i god form og det krever ikke noen mer jobb enn ved vanlig påfyll, gjelder priser som for vannlig påfyll.
kr 1200
NAPPING AV BRYN/FARGING AV VIPPER OG BRYN
Forming/napping av brynkr 175
Farging av vipperkr 175
Farging av brynkr 175
Forming og farging av brynkr 325
Bryn og vipper fargingkr 475

         3D VOlume Lashes Makia Oslo 10827912_570366736397169_7534210911464707444_o      

logasiewhite >

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT

Åpningstider

Man-Fre: 10:00 – 20:00, Lør: 10:00- 18:00
Paste your AdWords Remarketing code here