Manikyr og pedikyr2019-03-08T12:46:26+00:00

Project Description

Manikyr, Pedikyr Oslo

Manikyr og Pedikyr med Shellac eller OPI i Oslo

På Makia Oslo ønsker vi å tilby våre kunder alt innen skjønnhets- og hudpleie. Vi har derfor utvidet vårt utvalg av manikyr og pedikyr behandlinger. Vi tilbyr blant annet vanlig manikyr og pedikyr med lakk, fransk manikyr, japansk manikyr, nailart og spa behandlinger inkludert parafin for ekstra glatte føtter og hender. Vi har også et bredt utvalg av farger, både til Shellac behandlinger og Gelish behandlinger. Behandlerne som utførere manikyr og pedikyr har lang erfaring og mange gode kundereferanser. Se bildene nederst på siden.

Shellac er en innovative Power Polish med UV³ teknologi. Med sine unike kunnskaper har den blitt en favoritt blant kunder. Den sitter feilfritt i opptil 14 dager med en utrolig høy glans uten riper, avskalling og matte overflater. Shellac kan fjernes på bare 8 minutter.

Gelish er tilsvarende Shellac. Gelenegler er ideelle for deg som ønsker naturlig utseende, forsterkning, beskyttelse, varig glans og perfekt fransk manikyr.

Hvis man velger å bygge på sine egne negler, er det liten risiko for skade av neglen. Det motsatte er ofte tilfellet, at neglen vokser seg sterkere når den er beskyttet fra ytre påkjenninger. Allikevel bør man være forsiktig hvis kunstneglene blir revet, bitt eller klippet av, og det er viktig å få fjernet negler hos en profesjonell slik at dine negler ivaretas. Selve kunstmaterialet skader ikke neglen på noen som helst måte. Akrylatene som finnes i gele er bygd opp av det samme som proteser som blir brukt inni kroppen.

Makia Oslo bruker også kun kvalitetsprodukter. O.P.I er et eksklusivt og nyskapende varemerke som er kjent verden over. OPI Products Inc er en ledene leverandør for profesjonell neglepleie.

Dersom du har fotplager, som for eksempel inngrodde/nedgrodde neglertorner eller smerter i føttene, bør du oppsøke en fotterapeut for hjelp og veiledning. Fotpleie er et behandlingstilbud som kun egner seg til friske føtter.

En rekke utbredte sykdommer påvirker fothelsen. Om du har diabetesrevmatisk sykdompsoriasis eller hjerte- og karsykdom bør føttene dine undersøkes jevnlig av en fotterapeut.

Definisjon fotpleie

Kosmetisk behandling av fotens hud og negler med redskaper som ikke kan påføre skade. Fotpleie skal kun utføres på en frisk fot, og på personer uten sykdommer som påvirker føttene.

Definisjon fotterapi

Forebygger og behandler lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. Fotterapi har som mål å finne årsaker til problemer og sykdommer i føttene. Årsakskartlegging gjør det lettere å finne riktig behandling, og sannsynligheten øker for varig resultat

Bestill Behandling nå

MANIKYR OG PEDIKYR   
Shellac med manikyr ca. 45 min. kr 570
French manikyr med Shellackr 650
Spa pedikyr med parafin og piling 60minkr 800
Spa manikyr med shellac 75 minkr 750
Manikyr kr 350
Japansk manikyr/ m . vanlig lakkkr 450
Fjerning av Shellac u. manikyrkr 200
Fjerning av Shellac og ny påsettingkr 670
Fjerning av Shellac med manikyrkr 500
Gele negler naturlig finishkr 690
Gele negler med Shellac kr 890
Gele negler med Frenchkr 990
1 finger gele kr 80
Swarovsky pint 1 stk. kr 40
Pedikyr med Shellac 60 min.kr 670
Fotpleie 40 min.kr 450
Spa pedikyr - Fotpleie med peeling og parafin 75 min.kr 800
Pakke pris manikyr med Shellac + pedikyr med shellac 135 min. kr 1120
Ekstra parafin i tillegg til behandling kr 200
Ekstra parafin hånd og fot i tilllegg til behandling kr 400

manikyr

bilder fra http://susannevedvik.femelle.no/kategori/hverdagsliv/ negler blogg 3 negler blogg 2   negler blogg   gelenegler   neglersvarovsky gele negler 2 sylwia negler   gele negler gele negler hos Makia

logasiewhite

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT

Åpningstider

Man-Fre: 10:00 – 20:00, Lør: 10:00- 18:00
Paste your AdWords Remarketing code here