Project Description

Massasje Oslo

Massasje Oslo – den beste massasje av erfarne terapeuter.

Makia Oslo tilbyr massasjeteknikker fra hele verden.

Vi har et av de største utvalgene av profesjonelle massasjeteknikker i Oslo. Terapeutene fra Makia Oslo har lang erfaring og gode kundereferanser.

Ansiktsløftningsteknikk – ALT (= FMI – Facial myofascial integration). Løfter og vitaliserer ansiktet gjennom bindevevsteknikk – en dyp men samtidig myk form for bindevevsmassasje. Ved å frigjøre opphopet stress fra huden og musklene, kan ansiktet få et mer avslappet uttrykk. Det kan også bidra til å foryngre utseende, gjøre huden mer elastisk og ansiktsuttrykket mer imøtekommende. En ALT behandling har varighet på ca. 1 time. Bestill Behandling nå.

Be Together – Massasje for To er en energigivende og avslappende terapeutisk kropps-massasje for to personer som nytes sammen. Massasjen er smertefri, skånsom og behagelig. Resultatet er en følelse av letthet, energi, velvære og kroniske smerter kan forsvinne. Bestill Behandling nå.

Kongelig Massasje fra Hawaii – Massasjeteknikk som består av trykk, strekking og stimulering av vitale punkter i kroppen. Behandling utføres i hele 120 min. Massasjen kan brukes mot kroniske smerter, smerter i nedre rygg, begrenset mobilitet, muskelspenning eller krampe. Hjelper mot stress, tretthet, depresjon o.l. Anbefalt av en rekke kjendiser. Bestill Behandling nå.

Lomi Lomi Nui Temple Massasje – Massasjeteknikk som består av trykk, strekking og stimulering av vitale punkter i kroppen. Massasjen kan hjelpe på stoffskiftet og blod- og lymfesirkulasjonen, samtidig som den kan øke fleksibiliteten i ledd og muskler. Massasjen brukes mot kroniske smerter, stive muskler, korsryggsmerter, samt ved depresjon og stress. Bestill Behandling nå.

Tradisjone