Polaritetsterapi er en helhetlig behandlingsform som både kan benyttes mot kroniske og akutte lidelser og for å forebygge sykdom. Terapien bygges på følgende fire hoveddeler: behandlingsteknikker, øvelser, kosthold og selvutvikling. Reprogrammering av tanker og holdninger til det positive skjer som et resultat av behandlingen.

Polaritetsterapi er en bredspektret og unik behandlingsform som gjenoppretter den naturlige balansen i energisystemet vårt. Terapiformen er i stand til å levende gjøre fastlåste og stivnede strukturer i kropp og sinn, og helbredelse av mange sykdommer kan derved oppnås. Den er også i stand til å aktivere og harmonisere energisystemet vårt, så kroppen og psyken kan bli en velfungerende, selvhjulpen organisme. Polaritetsterapi er en helhetlig behandlingsform som både kan benyttes mot kroniske og akutte lidelser og for å forebygge sykdom.

Som nevnt tidligere bygger Polaritetsterapien på følgende fire hoveddeler: Behandlingsteknikker (kroppsterapibehandling) som stimulerer og balanserer kroppens energier for å løse opp energiblokkeringer. Fysiske polaritetsøvelser som stimulerer og opprettholder fri flyt av energi i kroppen. (Polaritetsyoga) Rensende dietter og et oppbyggende, levende og vegetarisk kosthold.

Under en polaritetsbehandling bruker terapeuten ulike teknikker med hendene sine for å stimulere og balansere energien i kroppen. Terapeuten arbeider med reflekser og ulike trykkpunkter over hele kroppen. Blod-, lymfe-, nerve- og fordøyelsessystemet osv. stimuleres også. Dette bidrar til å helbrede og forebygge sykdommer/lidelser og styrker immunforsvaret.

 

Kilde http://polaritetsterapi.com/om_polaritetsterapi/