Ønsker dere en deilig helg <3

//Ønsker dere en deilig helg <3

Ønsker dere en deilig helg <3

Solen skinner og det er så deilig 🙂 Siden jeg har fri i dag, tok jeg meg en ekstra lang dusj med hårkur og deilig peeling med sjokolade på kroppen + litt hårfjerning med epilator og hudpleie. Det er deilig å skjemme seg selv bort litt 🙂

Satt ute i bakgården i sted å solte meg og snakket med noen naboer. Det har jo blitt så fint etter at jeg gjorde en kjempeinnsats der i fjor. Nå er det bare å holde ved like med vanning og luking. Siden det har vært noen varme dager nå har det begynt å blomstre i rosene vår m.m
Ble litt endring i planene med fastedag i dag, skal ut å grille etterpå.

Men før det skal jeg på Makia på Majorstuen å stelle føtter og hender, de har et pakketilbud på manikyr og pedikyr, samt at som ny kunde får man 30 % rabatt. Gleder meg masse, legger ut bilder slik at dere kan se hvordan det ble senere. Her har dere linken til siden om det skulle være av interesse -> https://www.makia.no/portfolio-items/minicure-og-pedicure/
Synes dette var veldig fint, men får se hva jeg bestemmer meg for.

By |2018-09-24T14:17:01+01:00juli 4th, 2015|Blog|0 Comments

About the Author:

Hudpleie, Vippe Extension, Mineral Makeup, Kongelig massasje fra Hawai, Massasje for To, Avslappende Massasje, Anticelulit, Ansiktsløftningsteknikk, Detox, Oxygen Terapi og mer...
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT

Åpningstider

Man-Fre: 10:00 – 20:00, Lør: 10:00- 18:00
Paste your AdWords Remarketing code here