Solen skinner og det er så deilig :) Siden jeg har fri i dag, tok jeg meg en ekstra lang dusj med hårkur og deilig peeling med sjokolade på kroppen + litt hårfjerning med epilator og hudpleie. Det er deilig å skjemme seg selv bort litt :)

Satt ute i bakgården i sted å solte meg og snakket med noen naboer. Det har jo blitt så fint etter at jeg gjorde en kjempeinnsats der i fjor. Nå er det bare å holde ved like med vanning og luking. Siden det har vært noen varme dager nå har det begynt å blomstre i rosene vår m.m
Ble litt endring i planene med fastedag i dag, skal ut å grille etterpå.

Men før det skal jeg på Makia på Majorstuen å stelle føtter og hender, de har et pakketilbud på manikyr og pedikyr, samt at som ny kunde får man 30 % rabatt. Gleder meg masse, legger ut bilder slik at dere kan se hvordan det ble senere. Her har dere linken til siden om det skulle være av interesse -> https://www.makia.no/portfolio-items/minicure-og-pedicure/
Synes dette var veldig fint, men får se hva jeg bestemmer meg for.