ØYENBRYN PERMANENT MAKE UP

 

OMBRE BROWS

Ombre Brows er en av de mest populære pigmenteringsteknikkene for øyenbryn på markedet, og er et «Must-have» for mange kjendiser.

Øyenbryn etter healing periode vil neppe ha perfekt markerte grenser. Takket være den dyktige spredningen av pigmentet, vil frontene på øyenbrynene være delikate og graderingen vil være synlig fra bunnen av øyenbrynene og oppover. Denne teknikken gjør det mulig å oppnå maksimal naturlig effekt og passer for alle hudtyper og mennesker i alle aldre. Permanent sminke ved bruk av Ombre Brows- teknikken er velegnet for mennesker med fet hud.

Når du velger permanent-makeup Ombre Brows, bør du sette deg grundig inn i hele øyenbrynens pigmenteringsprosess.

  • Det første stadiet før pigmentering er å kartlegge enhver mulig kontraindikasjon som vil kunne blokkere en operasjon. Ikke legg skjul på informasjon om helsen din. Individuelle kontraindikasjoner var ikke på kortet uten grunn. Å dekke dem opp kan ha en dårlig effekt på pigmentering og sluttresultatet.
  • Neste trinn er å justere øyenbrynene og den innledende tegningen, som tar sikte på å visualisere brynenes endelige form. Fokuser deg på hver minste detalj som: øyenbrynslengde, symmetri, tykkelse. Husk imidlertid at tegning er et stadium som tar sikte på å bestemme den perfekte, nøyaktige og presist markerte formen (ved første øyekast kan det virke tykt / grovt). Fortell linergisten om bekymringene dine! Permanent sminke er en behandling hvis effekt er permanent og den ikke kan fjernes så lett, så vær ikke redd for å snakke om dine egne følelser.
  • Sterkere fargemetning umiddelbart etter inngrepet,fulgt av rødhet i det pigmenterte området er en helt naturlig reaksjon.

Vær oppmerksom på at etterbehandling er minst like viktig som selve behandlingen.

Det er viktig å følge spesialistens instruksjoner. Hvis du vil at øyenbrynene skal leges jevnt og det endelige resultatet er tilfredsstillende, kan du lese anbefalingene etter behandlingen, som du finner nedenfor på denne siden.

Kontraindikasjoner for behandlingen

Hver klient før prosedyren fyller ut et behandlingsskjema på grunnlag av hvilken en erfaren linergiker sjekker om klienten kvalifiserer for inngrepet. Hvis noen kontraindikasjoner angår din person, helsetilstanden din, bør du umiddelbart informere personen som skal utføre prosedyren. Husk at å skjule sannheten på skjemaet vil ha ubehagelige visuelle konsekvenser. Permanent sminke er en invasiv prosedyre.

Når du avtaler en fast make-up-avtale, kan du spørre linergisten om kontraindikasjonene for inngrepet. Alle kontraindikasjoner kan også finnes under denne delen.

Viral betennelse, for eksempel gulsott, hepatitt, HIV og AIDS

Graviditet, amming

Avansert, ustabil diabetes

Forhøyet temperatur

Tar sterke steroidemedisiner

Allergier mot hårfargestoffer og medisinsk anestesi

Hudavvik på pigmenterte steder (fødselsmerker, vorter)

Purulent kviser, virus-, bakterie- eller soppinfeksjon

Ferske arr

Hud med en tendens til kolloider og arr

Veneriske sykdommer

Kreft – bare under behandling