Om Oss

/Om Oss
Om Oss2018-10-27T19:16:52+00:00

MAKIA Institutt for Body, Mind & Soul!

 

 Velkommen til et nytt helse & skjønnhetsinstituttpå Majortuen.  Makia er et spennende konsept i Norge og betyr “Energy flows where your attention goes”. Målet vårt er å gi velvære, god energi og bedre helse til våre kunder. Hos Makia finner du et bredt spekter av unike tjenester og produkter som er anerkjente over hele verden.

Du er viktigst!

Hvert menneske er unikt. Makia fokuserer på individuelle behov og tilpasser alltid behandlingen i forhold til hver enkelte for å gi en flott opplevelse med velvære og best resultat. Vi bruker økologiske og naturlige produkter til alle våre behandlinger som make up, hudpleie, kroppsbehandling og massasjer.

Harmoni og skjønnhet.

Makia er det eneste stedet i Norge som gir Kongelig Massasje fra Hawaii, Australian Peloha, Ansiktsløftningsteknikk. Primal Pust av Liv og utover dette tilbyr våre dyktige massører 20 forskjellige massasje teknikker.

Sunn hud med glød.

style=»text-align: center;»>Vi holder huden din sunn med velgjørende hudpleiebehandlinger. Denne hudpleien gir løft og glød uten å bruke skalpell. Som først i Norge introduserer vi nå Forlle’d, en luksus kosmetikkolleksjon fra Japan, som er basert på lavmolekylær hyaluronsyre og ioniserte essensielle mineraler.

Vital med ny energi

Vi arrangerer meditasjon, yoga og Hawaiian Hula dans workshops for små grupper, og gir deg råd om en sunn livsstil og kosthold. Du også kjøpe nydelig, naturlig kosmetikk og andre økologiske produkter til hjemmebruk. Vi holder til i sentrale Oslo, ved Majorstuen T-bane.  Det er lett å og finne frem! Gå til google map her.

Instagram

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT

Åpningstider

Man-Fre: 10:00 – 20:00, Lør: 10:00- 18:00
Paste your AdWords Remarketing code here