Semi permanent make- up av øyebryn. Microblading metode- perfekte og naturlig fyldige øyebryn. Trygg skjønnhetsbehandlig i Oslo.

 


 

Hva er microblading?

 

Microblading metoden også kalt «naturell hår metode» , er nåtidens mest etterspurte metode for permanent makeup i Oslo. Den gjør det mulig å få en fullstendig endring og gjenoppretting av øyenbrynene, noe som garantert gir et svært naturlig utseende.

 

Mer spesifikt, innføres pigmenter ved hjelp av mikro-kniver inn i torncellelaget (stratum spinosum) i overhuden.

 

Med den raske utviklingen av micropigmentation, moderne apparater og pigmenter, kan permanent makeup gjøres raskere, mer nøyaktig og fremfor alt trygt.

 

Microblading metoden innebærer at man tegner/ tatoverer vært enkelt øyebryns hår med pigmenter, og så nært som mulig den naturlige øyenbryns fargen din . Denne metoden gjør at hvert enkelt øyebrynshår ligner veldig de naturlige, selv på nært hold.

 

Permanent makeup gjort med denne metoden, blir mykere og mer subtilt. Men det krever en justeringer ca. en måned etter første behandling, som er inkludert i prisen i vår salong i Oslo.

 


 

Hvorfor må dette oppdateres jevnlig?

 

Med fargeskyggings metoden dekker vi over hele overflaten av brynene, men med microbladings metoden tegner/ tatoverer vi bare et enkelt hår med en meget tynn nål, og denne dekker ikke hele overflaten av øyebryns huden. Derfor er behandlingen og fargeintensiteten mindre, men krever hyppigere forfriskinger.

 

Denne ‘’hår metoden’’ er ikke bare anbefalt for kvinner. På grunn av den ekstremt naturlige effekten denne permanente makeups metoden gir, anbefales den også til menn som har mistet eller har betydelig fortynnet øyenbryn.

 

Microbladnings metoden krever en meget kort gjennomføringstid. Umiddelbart etter behandlingen, leges huden vanligvis raskt og hevelsene er minimale. Makeupen skreller av sammen med huden. Fordelene til denne fremgangsmåten, er uten tvil dens naturlige effekt.

 


 

Varigheten på Microbladnings metoden:

 

Den gjennomsnittlige lengden på vedlikehold av pigment, er fra noen måneder til 1,5 -2 år, avhengig av hudtype. Anbefalt konsultasjon er en gang i året.

 


 

Pleie etter behandling:

 

  • 5-10 dager etter påføring, intensiteten av tatoveringen, faller opp til 50% av den opprinnelige fargen av.

  • Ikke bli skremt av effekten du får umiddelbart etter behandlingen. Etter korreksjonen er prosedyren forsterket.

  • ikke bruk sminke på huden som har vært behandlet, inntil 72 timer etter behandlingen. Ikke berør, få vann på eller gni huden på stedet du har fått behandling med pigment. Huden bør pleies med kosmetikk anbefalt av hudpleier (salve Alantan Plus, Bepanthen).

  • Øyenbrynene skal moisturize’s/ fuktes flere ganger om dagen, spesielt de første 7 dagene skal man smøre det pigment behandlete hudområdet med et tynnt lag, f.eks. hudkrem med vitamin A eller Alantan Plus, Bepanthen salve.

  • Permanent makeup behandling er alltid sammensatt. Fra det første besøket og til den nødvendige ferdigstillelsen, tar det rundt 3-6 uker.

  • De første 14 dagene etter behandling må man unngå; badstue, solarium, svømmebasseng, ikke klø og ingen bruk av irriterende kosmetikk basert på alkohol.

 


 

Pleie etter healing

 

Ikke la huden tørke ut og unngå sterk soling av den pigmenterte huden, unngå aggressiv peeling på behandlet hudområde. Hold alltid huden fuktig.