Semi permanent make- up av øyebryn. Microblading metode- perfekte og naturlig fyldige øyebryn.

Trygg skjønnhetsbehandlig i Oslo.

 

 


Hva er microblading?

 

Microblading metoden også kalt «naturell hår metode» , er nåtidens mest etterspurte metode for permanent makeup i Oslo. Den gjør det mulig å få en fullstendig endring og gjenoppretting av øyenbrynene, noe som garantert gir et svært naturlig utseende.

Mer spesifikt, innføres pigmenter ved hjelp av mikro-kniver inn i torncellelaget (stratum spinosum) i overhuden.

Med den raske utviklingen av micropigmentation, moderne apparater og pigmenter, kan permanent makeup gjøres raskere, mer nøyaktig og fremfor alt trygt.

 

Microblading metoden innebærer at man tegner vært enkelt øyebryns hår med pigmenter, og så nært som mulig den naturlige øyenbryns fargen din . Denne metoden gjør at hvert enkelt øyebrynshår ligner veldig de naturlige, selv på nært hold.

Permanent makeup gjort med denne metoden, blir mykere og mer subtilt. Men det krever en justeringer etter 1- 3 måneder etter første behandling. Sjekk pris for utfyllende behandligen.

 

 

 


 

 

Hvorfor må dette oppdateres jevnlig?

 

 

Med microbladings metoden tegner vi bare et enkelt hår med en meget tynn nål, og denne dekker ikke hele overflaten av øyebryns huden. Derfor er behandlingen og fargeintensiteten mindre, men krever hyppigere forfriskinger.

Denne ‘’hår metoden’’ er ikke bare anbefalt for kvinner. På grunn av den ekstremt naturlige effekten denne permanente makeups metoden gir, anbefales den også til menn som har mistet eller har betydelig fortynnet øyenbryn.

OBS! Microblabing passer ikke mennesker med fet, problematisk hud.

 

Microbladnings metoden krever en meget kort gjennomføringstid. Umiddelbart etter behandlingen, leges huden vanligvis raskt og hevelsene er minimale. Makeupen skreller av sammen med huden. Fordelene til denne fremgangsmåten, er uten tvil dens naturlige effekt.


Varigheten på Microbladnings metoden:

Den gjennomsnittlige lengden på vedlikehold av pigment, er fra noen måneder til 1,5 -2 år, avhengig av hudtype. Anbefalt konsultasjon er en gang i året.

Viktig! Har du gammel permanent makeup, microblading fra annen salong , være vennlig å kontakte oss for konsultasjon.


Hvordan ta vare på øyenbrynene dine?

Husk at permanent sminke er en invasiv prosedyre. Ved hjelp av en blad og en pen som er spesielt designet for dette, introduserer vi pigment mellom overhuden og dermis.

De to første dagene er veldig viktige. Du bør vaske øyenbrynene 2-3 ganger om dagen for å vaske overflødig plasma og forhindre større skabb. Det bør dannes en delikat film på overflaten av øyenbrynene, som gradvis skal skrelle dag etter dag. Ikke få panikk når det er en synlig fargeforskjell mellom skurven og effekten der skurven allerede har forsvunnet.

Den fjerde dagen etter inngrepet må du begynne å fukte øyenbrynene dine ved å påføre et veldig tynt lag med bepanthen salve (for tykt lag kan føre til at pigmentet fjernes fra huden, slik at pigmentet ikke blir værende).

Øyenbrynene må fuktes i ytterligere 10 dager. Den endelige fargen vil være synlig etter 4 uker fra pigmenteringsdagen. Viktig! Rengjør og skyll øyenbrynene fra resten av forrige lag før du bruker et nytt lag av produktet. Vask øyebryn med vann, eller en mild såpe.

Under helbredelse av øyenbrynene må du ikke: skrape vekk skorper, bruke kosmetiske produkter, bruke solarium, og bruke badstue.

 

 


Kontraindikasjoner

Viral betennelse, for eksempel gulsott, hepatitt, HIV og AIDS

Graviditet, amming

Avansert, ustabil diabetes

Forhøyet temperatur

Tar sterke steroidemedisiner

Allergier mot hårfargestoffer og medisinsk anestesi

Hudavvik på pigmenterte steder (fødselsmerker, vorter)

Purulent kviser, virus-, bakterie- eller soppinfeksjon

Ferske arr

Hud med en tendens til kolloider og arr

Veneriske sykdommer

Kreft – bare under behandling

Hemofili

Psoriasis

Aktiv herpes

Avansert skjoldbrusk sykdom

Sterk brunfarge

Brynfarge (laget dagen før prosedyren)