Massasje for Gravide2019-04-08T15:14:02+01:00

Massasje for Gravide

 Graviditeten er den vakreste tiden i en kvinnes liv. Det er en ren erfaring av skapelse,en velsignet tilstand. Gudinne som gir et liv. 
I gamle innfødte kulturer, der barnet ble ansett som den største skatten, feiret dets fødsel til verden.Det ble antatt at barn er de mest rene av folket, fordi de bor like ved Skaperen. Å gi en gravid kvinne en massasje bringer velferd og lindring av fysiske og psykiske ubehageligheter. Dette har også en beroligende effekt på barnet.

Dette er en variasjon av polynesisk massasje er spesielt tilpasset gravide. Massasje av lemmer bidrar til en mer livlig flyt av blod og lymfe som reduserer hevelse, hjelper nyrene og forbedrer drenering av giftstoffer. Den kan løsne stramme muskler i nakke og skulder, forbedre lungenes funksjon og gi positiv effekte på mor og barn. En mild massasje av paraspinal muskler i korsryggen-sakral bringer lindring.

Denne massasjen er et flott supplement i forberedelsene til fødselen og vil hjelpe barnet å oppleve glede og trivsel.

Massasje er min lidenskap. Jeg elsker å gjøre massasje for gravide fordi jeg kan se hvor gode resultater det bringer til en fremtidig mor og hennes barn.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT

Åpningstider

Man-Fre: 10:00 – 20:00, Lør: 10:00- 18:00
Paste your AdWords Remarketing code here