Massasje for Gravide

/, Massasje/Massasje for Gravide

Massasje for Gravide

 Graviditeten er den vakreste tiden i en kvinnes liv. Det er en ren erfaring av skapelse,en velsignet tilstand. Gudinne som gir et liv. I gamle innfødte kulturer, der barnet ble ansett som den største skatten, feiret dets fødsel til verden.Det ble antatt at barn er de mest rene av folket, fordi de bor like ved Skaperen. Å gi en gravid kvinne en massasje bringer velferd og lindring av fysiske og psykiske ubehageligheter. Dette har også en beroligende effekt på barnet.

Dette er en variasjon av polynesisk massasje er spesielt tilpasset gravide. Massasje av lemmer bidrar til en mer livlig flyt av blod og lymfe som reduserer hevelse, hjelper nyrene og forbedrer drenering av giftstoffer. Den kan løsne stramme muskler i nakke og skulder, forbedre lungenes funksjon og gi positiv effekte på mor og barn. En mild massasje av paraspinal muskler i korsryggen-sakral bringer lindring.

Denne massasjen er et flott supplement i forberedelsene til fødselen og vil hjelpe barnet å oppleve glede og trivsel.

Massasje er min lidenskap. Jeg elsker å gjøre massasje for gravide fordi jeg kan se hvor gode resultater det bringer til en fremtidig mor og hennes barn.

By |2018-09-24T11:41:11+00:00oktober 5th, 2013|Blog, Massasje|3 Comments

About the Author:

Hudpleie, Vippe Extension, Mineral Makeup, Kongelig massasje fra Hawai, Massasje for To, Avslappende Massasje, Anticelulit, Ansiktsløftningsteknikk, Detox, Oxygen Terapi og mer...

3 Comments

 1. Naja januar 9, 2014 at 13:34

  Jeg har vært på gravidmassasje med Christoph flere ganger. Har prøvd flere gravidmassører, men han er den beste. Han bruker akkurat riktig trykk og man føler seg trygg på at han vet hva han driver med.
  I tillegg er han veldig hyggelig. Anbefales!

 2. Malin Hansen januar 28, 2014 at 19:34

  Etter min massasje i dag, kjenner jeg for første gang på lenge at kroppen kan slappe av. Hele massasjen staret med ro i deilige omgivelser, og jeg følte jeg fikk «tømt» hodet før selve massasjen startet. Jeg fikk veiledning først for hvordan det ville være, og at jeg måtte si i fra om det var noe som var ubehagelig eller vondt.

  Massasjen i seg selv var virkelig fantastisk. Med mye såre og ømme gravidemuskler, var det deilig å kunne kjenne seg litt menneske igjen etterpå. Dette anbefaler jeg på det sterkeste! Og jeg kommer garantert hit igjen!!

 3. Ida februar 9, 2014 at 18:06

  Gravidmassasjen var utrolig avslappende og god. Fikk løst opp litt ømme muskler og kroppen fikk virkelig slappe av i 60 minutter.

Comments are closed.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT

Åpningstider

Man-Fre: 10:00 – 20:00, Lør: 10:00- 18:00
Paste your AdWords Remarketing code here