MA-URI massasje er en gammel polynesisk kunst som er en dynamisk og helhetlig massasje som virker avslappende, samlende og energigivende. I forhold til tradisjoner har man fokus på frigjøring, forvandling, selvhelbredelse og selvutvikling.  Massasjen hjelper deg til at du skal kjenne deg sentrert i egen kropp, og gjennom dette kan du begynne å hele deg selv og vokse. Det er en massasje, som løser godt opp i stive muskler.

Det karakteristiske ved Ma-uri Massasjen er at den utføres som en dans noe som gir en dynamikk til alle bevegelser som utføres.  Samme som i alt i naturen har sin rytme, så har også de lange armenes rytmiske, glidende bevegelser. Armene brukes i sin fulle lengde, dvs. det arbeides ikke kun med hendene, noe som sikrer en meget stor berøringsflate. Musikken under massasjen er primært polynesisk, og rytmen varieres alt etter massasjens forløp. Via dansen, musikken og berøringen skapes det en dynamikk og en magi. Det fysiske, det mentale, det følelsesmessige og det spirituelle – alt dette henger sammen og derfor massasjen jobber for å balansere alle disse aspekter. Du vil kjenne en helbredende kraft, en kraft som bringer merkbar lettelse, glede og harmoni til både kropp, sjel og sinn.

MA-URI Massasjen er en massasjeform som er utrolig vakker og motta. Den er  kjærlighetsfylt, samtidig som den er utfordrende og provoserende. Kombinasjonen av Ma-uri massasje og de meget dyptgående kroppsterapeutiske teknikkene, gjør denne massasjen til et nyttig redskap til blant annet å løse opp i traumatiske blokkeringer og stress av enhver art, og til å bane vei for et mer harmonisk og energifyllt liv.

 

Fordelen med  Ma-uri  massasje?

 

  • Gir deg avslapping og reduserer spenning i musklene dine.
  • Øker din bevegelighet og fleksibilitet i leddene.
  • Hjelper med å fjerner toksiner fra kroppen din.
  • Forbedrer hudens fleksibilitet, gir mer ernæring og gjør den yngre.
  • Du kommer til kjenne mer ro, balanse og harmoni i deg .