FORLLE’D – LUKSUS HUDPLEIE BEHANDLINGER

 

NON-INVASIVE BIOFILLER 

Anbefalte repetisjoner : 5-10 behandlinger

Som et meget effektivt og trygt alternativ til botox eller injiserte fyllstoffer, kan denne ikke-invasive, lavmolekylære behandlingen tilpasses din egen hud. Vårt behandlingsprogram fyller ikke bare opp mangelen på viktige substanser i huden din, men aktiverer også produksjonen av dem. Etter bare fire eller fem behandlinger kan man se synlige resultater og huden vil fremstå friskere og mer ungdommelig. Non-invasive biofiller kan også anvendes under forberedelse til plastiske operasjoner, etter plastiske inngrep og etter peelinger.

ANTI-STRESS PROGRAM

Anbefalte repetisjoner : 5-10 behandlinger

BEHANDLING MED DYPTGÅENDE RENSING OG AVGIFTNING AV HUD MED URENHETER

Anbefalte repetisjoner : 5-10 behandlinger

>Denne pleiende behandlingen anbefales mot fet hud med urenheter. Den gir en dyp utrensing og avgiftning, og den gjenoppretter hudens evne til å beskytte seg selv. Etter et behandlingsforløp normaliseres fettproduksjonen og hudens naturlige immunforsvar styrkes. Behandlingen kombinerer en rekke effektive ingredienser som fjerner overflødig hudfett, mens døde hudceller eksfolieres bort på en skånsom måte.

BEHANDLING MOT PIGMENTFLEKKER

Anbefalte repetisjoner : 6-10 behandlinger

En behandling som tydelig forbedrer hudens utseende og reduserer, eller fjerner, pigmentflekker. Den gir også en meget god løfteeffekt og har en foryngende virkning på huden. Pigmentflekker er et normalt tegn på aldring, men med nanoteknologi kan disse reduseres, eller til og med fjernes helt. Denne behandlingen bidrar til å håndtere skjemmende pigmentering ved å regulerer melaninproduksjonen, samtidig som sterke antioksidanter gjenskaper en ungdommelig utstråling.

ROSACEA BEHANDLING

Anbefalte repetisjoner : 10-15 behandlinger

Denne unike behandlingen er spesielt utviklet for sensitiv, sart hud som er utsatt for rødhet. Den hjelper med å bekjempe aldringstegn i huden og reduserer overfølsomhet. Resultatet er en glatt hud med et friskt utseende.