Kongelig massasje fra Hawaii

/, Massasje/Kongelig massasje fra Hawaii

Kongelig massasje fra Hawaii

 

 

 

Kongelig massasje fra Hawaii – Behandling utføres i 120 min! Du finner ikke noen andre massasje som denne. Terapeuten tilpasser sin behandling til den enkelte kunde. Massasjeteknikken består av trykk, strekking og stimulering av vitale punkter i kroppen.

 Massasjen brukes for å oppnå harmoni og riktig energisirkulasjon i kroppen, samt for å forbedre kroppens fleksibilitet.  Den er også kjent som en aristokratisk massasje, idet denne formen for massasje var reservert den kongelige familien på Hawaii.  Denne eldgamle massasjen med røtter i Hawaii-massasjen er vakker og harmonisk med sin kombinasjon av berøring og dans.
Fysisk helse – massasjen  hjelper på stoffskiftet samt blod- og lymfesirkulasjonen.  Samtidig øker den fleksibiliteten i ledd og musker og påvirker hele organismen positivt.  Gjennom forsiktig, men stilsikker berøring, gjennom å massere og gni hele kroppen med naturlige oljer, frigjøres spenning og dype låsninger.  Massasjen gjenoppretter også indre harmoni og kroppen føles fylt opp av ny energi.

Massasje for berøring av hele vårt vesen!

Kongelig massasje fra Hawaii – 120 min

By |2018-09-24T11:43:29+01:00mai 10th, 2013|Blog, Massasje|8 Comments

About the Author:

Hudpleie, Vippe Extension, Mineral Makeup, Kongelig massasje fra Hawai, Massasje for To, Avslappende Massasje, Anticelulit, Ansiktsløftningsteknikk, Detox, Oxygen Terapi og mer...

8 Comments

 1. Jeanette juni 18, 2013 at 11:04

  Var på kongelig massasje hos Christoph i dag, det er noe av det beste jeg har opplevd – utrolig deilig og profesjonelt – anbefales helt klart!!

 2. Miriam juni 18, 2013 at 11:06

  Kongelig massasje – en deilig opplevelse. 2 timers luksus i hverdagen og en utrolig profesjonell og utrolig likandes massør. Anbefales!!

 3. Alida juni 27, 2013 at 10:51

  Hei

  Jeg er meget erfaren og bruker virkelig hudpleie og massasje tilbud i Oslo. SLik at jeg vet stor forskjell på hva en terapeut skal gjøre og hva som definieres en god massasje.

  Dette HAR JEG LETT LENGE ETTER…. En massasje som inneholder, healing, naprapati, thaistrekk og massasje, samt vanlig beroligende og energigivende på en gang.

  Dette er ikke noe jeg bare sier, denne massasje er utført særdeles profesjonelt, og hjelper på så mange plan, kropp, sjel, psyken, emosjonelle delen, at du sparer penger på å ta denne, instedenfor å gå 4-5 forskjellige andre steder, og da kan man tenke at prisen er veldig bra selv om den «ser» stor ut, men hva du får ut av massasje er priceless…. Og uvurdelig healing og velvære;) Det kan ikke alltid penger skaffe;)

 4. Liv-Unni juli 10, 2013 at 13:29

  Kongelig massasje..en anderledes opplevelse. Dette er for deg som vil ha hele pakka, en behandling for både kropp og sjel. Utført av en dyktig og meget profesjonell terapeut, ble dette en fantastisk opplevelse. Jeg kommer garantert tilbake!

 5. Cathrine august 13, 2013 at 09:09

  Fantastisk kongelig massassje, utført av en svært dyktig og profesjonell massør. Anbefales virkelig!

 6. Hilde september 6, 2013 at 08:08

  Kongelig Hawaiisk massasje – Dette var helt fantastisk. En proffesjonell og dyktig massør som går inn for å gjøre behandlingen god for sine klienter. Helt utrolig for kropp og sjel. Denne behandlingen sitter lenge i kroppen på en god måte. -Jeg kommer helt sikkert tilbake:-) Anbefales!

 7. Kjell Ivar september 15, 2013 at 11:08

  Dette bør prøves! Ingen over, ingen ved siden, dette er den beste massasjen jeg har fått noen gang! Særdeles flink og profesjonell massør!

 8. Sanja april 10, 2014 at 11:14

  How to wake up Queen in you if not with Royal Hawaii massage performed on outermost proffesional level? I have never before experienced such effect on body and soul like after this massage. And it still works! Feels like my dream came true. Can’t wait for next appointment 🙂

Comments are closed.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT

Åpningstider

Man-Fre: 10:00 – 20:00, Lør: 10:00- 18:00
Paste your AdWords Remarketing code here