Hot stone massasje hjelper å harmonisere energi, slapper av musklene, stimulerer immunforsvaret, forbedrer blodsirkulasjonen, metabolisme. Når sirkulasjonen øker gir dette mer næring og oksygen til cellene og økt utskillelse av avfallsstoffer. Steiner inneholder mange mineraler, magnesium og jern.


Varme steiner og massasje bevegelser bidrar til å slappe organisme, kroppen slipper dype spenninger. Steiner plasseres på ryggen, derfor føler du effekten i alle kroppens systemer: i bekkenet(både menn og kvinner),i nyre, i fordøyelseskanal, i hjerteregionen, i pustesystemet. Vår terapeut gir i tillegg healing for å balansere chakraene.

 Massasjen blir utført vedlig nøye for å oppnå den ønskede resultaten med mange steiner som blir varmet i vannbad. Steinene er spesielt utvalgt polert gjennom naturlige prosseser. Det brukes godt med varm olje under massasjen, og sammen med de glatte steinene gir dette en “soft feeling” der du opplever nærmest bare varmen. Vår terapeut har jobbet som healer i nesten treti år. I tillegg til massasjen for du healing til å balansere chakraene og harmonisere din livsenergi.

 Steinmassasje er en veldig avslappende behandling for sjel og kropp. Den er meget fin for folk med en stresset jobb og stresset hverdag. Stress kan gjøre at vi får muskelplager, hodepine, dårligere søvnkvalitet, nedsatt immunforsvar og dårligere fordøyels.

Fordelen ved massasje:
- Avslapper kroppen - Tar bort stress og spenninger - Gjenoppretter emosjonell og fysisk balanse - Fjerner spenninger i indre organer - Forbedrer blodsirkulasjon
Vi foreslår massasje når(masazas siulomas kai)
- Det er kroniske rygg- og nakkesmerter - Du alltid føler stress - Vanskelig å konsentrere seg, har stadig uro - Det ønskes å oppnå kroppens og åndes balanse - Plaget av tretthet - Fysisk og følelsesmessig stress - Har kalde ekstremiteten