….” Massasjens drift påvirker både den fysiske rikhet, så vel som den emosjonelle og åndelige rikhet. Hawaiianske folk sier at kroppen er et tempel for vår sjel. Hver av oss er unik.

Massasjeteknikken er dyp men ikke vond. Den er flytende med varme oljer. Ved å arbeide med denne teknikken, fjernes blokkeringer, vonde følelser og spenninger. Den fremkaller den stimulerende og helbredende kraften i vår kropp, og hjelper til med å gjenopprette balansen mellom kropp og sjel.

Stress, spenning og åndelig smerte fører ofte til blokkeringer i kroppen, og til psykosomatiske og fysiske sykdommer. På det fysiske nivået mykner massasjen muskler og avlaster oss fra spenningen som generes av stress. Den forbereder blodsirkulasjon og fremmer stoffskiftet og fordøyelsen. Gunstig effekt i å redusere kroppsfett. Øker mobilitet og fleksibilitet i leddene. Stimulerer lymfesystemet og renser blodet.

På det følelsesmessige nivå får vi muligheten til å se annerledes på hverdagslige problemer, og finne måter å løse dem på. Lær deg å fjerne frykt, bekymringer og noen ganger dårlige vaner. Etter massasjen oppleves ofte ny energi til positive forandringer i livet.

På det åndelige plan jobber massasje med kjærlig omsorg, noe som gjør det lettere å akseptere oss selv og det som skjer i våres liv. En blir mer åpen for overflod som strømmer fra universet. Bra for dem som vil slappe av, så vel som dem som trenger støtte i gjenopprettelse av fysisk og psykisk helse”