Slankemassasje med infrarød saunateppet

Dette er et slankeprogram der vi benytter oss av den gunstige virkningen fra anti-cellulittmassasje, lymfedrenasje og infrarødt saunateppe.  Effekten fra dette programmets blir en jevn fordeling av lymfen, fastere hud og en redusert omkrets av lår, sete, hofter og mage.

I hjertet av behandlingen ligger virkningen til det infrarøde saunateppet, som bidrar til effektiv rensing av giftstoffer og overflødig vann fra kroppen.  Teppet virker også inn på fettforbrenningen ved å forbedre blodsirkulasjonen og øke metabolismen.

Programet består av regelmessige behandlinger, rensende kosthold og trening.  Som en del av programmet tilbyr vi kostholdsveiledning av vår ernæringsspesialist, som skal hjelpe deg med å endre vaner.  Rens kroppen og få frem din drømmefigur!

Dette programmet vil lære deg hvordan du kan kontrollere kroppsvekten din, og du vil lære hvordan du kan forbedre ditt velvære og ditt utseende, og samtidig styrke immunforsvaret.

Du trenger ikke gå til drastiske og kostbare metoder som fettsuging – alt hva du ønsker å gjøre for kroppen din finner du i dette effektive programmet.  Du vil raskt begynne å føle deg og se strålende ut – uavhengig av alder.

Svensk forskning viser at antallet fettceller i kroppen er uforanderlig, disse overraskende forskningsresultatene er presentert i det britiske bladet ”Nature”.  Antallet fettceller bestemmes i ungdomsårene og forblir stabilt gjennom hele livet uansett om man går opp eller ned i vekt.  Hvis man legger på seg, er det ikke fordi det oppstår et større antall fettceller (adipocytter) i kroppen vår, men at fettcellene øker sin størrelse.

Astronautene har lenge brukt IR varme når de er ute i verdensrommet, for å få fart på blodomløpet og som en passiv form for “fysisk trening”.

Bare 30 min. i denne badstuen ved den beskjedne temperaturen 40-50 grader sies å kunne forbrenne opp til 800 kcal. Med litt kjapp hoderegning kommer jeg frem til at det blir en ekstra forbrenning på svindlende 5600 kcal på en uke. Det tilsvarer over 18 timers gåing i raskt tempo eller 8 timer jogging!!

Det spesielle med en IR sauna er at 80 % av varmen går direkte til å varme opp kroppen, mens kun 20 % går til å varme opp rommet. I en tradisjonell badstue går varmen kun 1,5 cm inn i kroppen, mens en IR går den opptil 4,5 cm innover. Dersom dette stemmer vil IR saunaen kunne spille en betydelig rolle i både vektkontroll og bedringer i hjerte-kretsløpet. Det er også meget gunstig for de som kanskje ikke ønsker å trene fysisk, eller ikke kan trene, men likevel ønsker en effektiv vektkontroll og opprettholdelse av fysisk form og velvære. En kombinasjon av fysisk trening og bruk av IR sauna vil selvsagt gi ytterligere fordeler og et enda bedre resultat.

Gull Slankeprogram består av 10 slankebehandlinger med en frekvens av 2 behandlinger pr. uke + 3 polaritetterapier og 2 lymfedrenasjer Dette er et slankeprogram der vi benytter oss av den gunstige virkningen fra anti-cellulittmassasje, lymfedrenasje, soneterapi og infrarødt varme. Effekten fra dette programmet blir en jevn fordeling av lymfen, fastere hud og en redusert omkrets av lår, sete, hofter og mage. Saunateppet virker inn på fettforbrenningen ved å forbedre blodsirkulasjonen og øke metabolismen. Integrerte deler av denne terapien er regelmessige behandlinger, rensende kosthold og trening. Som en del av programmet tilbyr vi kostholdsveiledning av vår ernæringsspesialist, som skal hjelpe deg med å endre vaner. Rens kroppen og få frem din drømmefigur! Dette programmet vil lære deg hvordan du kan kontrollere kroppsvekten din, og du vil lære hvordan du kan forbedre ditt velvære og ditt utseende, og samtidig styrke immunforsvaret. Du trenger ikke gå til drastiske og kostbare metoder som fettsuging – alt hva du ønsker å gjøre for kroppen din finner du i dette effektive programmet. Du vil raskt begynne å føle deg og se strålende ut – uavhengig av alder.

[table id=11 /]

FORDELER MED VÅRE INFRARØDE SAUNAER

Hjelper å redusere stress. Infrarød sauna gir deg er avslapning, mens den smelter vekk stresset og spenningene fra ditt hektiske hverdagsliv. Bare noen få minutter i infrarøde saunaer gir deg en massasje over hele kroppen, roer ned nervene, og løser opp knytte muskler. Du vil føle deg full av energi og fornyet, som født på ny i både kropp og sjel.

Positiv effekt for huden. Den umiddelbare svettingen etter bare noen få minutter i infrarød teppe fjerner døde hudceller og urenheter som ligger dypt i huden. Huden din vil få en ny glød, og se fantastisk ren ut. Økt sirkulasjon vil få frem din huds naturlige sunnhet til overflaten. Du vil kunne se forbedret tone, elastisitet, tekstur og frisk farge.

Vekt kontroll ved kalorier forbrenning. Mens du slapper av i den fine temperaturen, jobber faktisk kroppen din hardt, produserer svette, pumper blod – brenner kalorier. Ifølge en artikkel i “the American Medical Association” kan du forbrenne like mye kalorier på 30 minutter i saunaen, som du forbrenner ved å ro eller jogge i 30 minutter!

Mot smerter. Den dype varmen hjelper på utvidingen av mindre belastede blodårer, og gir dermed lettelse og helbreding til musklene dine og til småskader. Økt blodsirkulasjon fjerner toksiner og slaggstoffer fra kroppen din, og leverer oksygenrikt blod til muskulaturen slik at de restituerer seg fortere og får mer fleksibilitet.

Forbedrer immunsystemet ved å øke kroppstemperaturen din, og forårsaker at kroppen din opplever det som en feber. Mens kroppen din reagerer med å prøve å bekjempe “feberen”, blir ditt immunsystem styrket. Dette i kombinasjon med fjerningen av toksiner og slaggstoffer produsert av den intense svettingen, gjør at din totale helse og evne til å motstå sykdommer er mye bedre.

Meld deg for å motta 50% rabatt på prøvetime på gull slankeprogram.

* indicates requiredDette gjør en IR sauna
• Slankende effekt
• Lindrer smerte og stivhet (skjelett- og muskelplager)
• Øker blodsirkulasjonen (hjerte- og karsykdommer)
• Huden blir glattere og finere (åpner porene og fjerner urenheter)
• Oppstrammende (positiv på cellulitter)
• Styrker immunforsvaret generelt

 

Fordeler med IR sauna
• reduserer fett og cellulitt
• øker blodsirkulasjonen
• reduser stress og tretthet
• styrker immunforsvaret
• gjenoppbygger celler
• forebygger muskelkrampe og strekk
• forebygger, leddsmerter
• forbedrer hjertefunksjon
• forbedrer åndedrett og bihule funksjoner
• forbedrer enzym aktivitet
• forbedrer ernæring og hjerne kjemikaler
• forbedrer det autonome nervesystem

Du kan lese mer her: http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=1019

Kilde : www.treningsforum.no