Ikke-invaderende hudforyngelsesteknologi nå i Norge

 MAKIA SENTER annonserer lanseringen av den japanske revolusjonerende anti-aldrings hudpleieserien Forlle’d

 

Forlle’d er høyteknologiske, profesjonelle kosmeceutiske produkter – de ledende produktene innen anti-aldring og hudrestrukturering.  Forlle’d er en pioner i utvikling og produksjon av lavmolekylære substanser som evner å gjenoppbygge huden innenfra.

Lavmolekylær Hyaluronsyre

Hudcellenes naturlige evne til å reparere seg er direkte avhengig av nivået av Hyaluronsyre, som synker med alderen.  Dette forårsaker hudirritasjon og mottakelighet overfor irriterende stoffer og allergener.  Det er derfor det er så viktig at anti-aldringsprodukter inneholder Hyaluronsyre.

Alle Forlle’d produktene er basert på patentert lavmolekylær Hyaluronsyre, hvis molekyler er så små i størrelse at de evner å penetrere dypt ned i hudens dermalag.  En slik dyp ikke-invaderende penetrering av Hyaluronsyre ned i huden forsterker syntesen og interaksjonen cellene imellom.  Forlle’d globalt patenterte Hyaluronsyre-mokekyler  måler kun 5 nm og er 600-4000 ganger mindre enn ordinære molekyler slik at de klarer å trenge dypt ned i hudlagene og rehydrerer og regenererer huden innenfra.

Lavmolekylær Platina

Forlle’d sine siste oppdagelser med å redusere størrelsen av platina og unngå dannelse av kolloidale substanser i vannoppløsning har gjort det mulig å utvikle biologisk kompatible og høyt effektive produkter med enestående antioksidantegenskaper.  Ionisert platina er basisingrediensen i hele platina-serien og kan motstå alle former for aktivt oksygen og derved hindre aldring på grunn av lyspåvirkning og utsette den kronologisk naturlige aldringen av huden.

Lavmolekylære Ceramider

Ceramider er elementer som finnes naturlig i hudens stratum corneum og som er ansvarlig for opprettholdelsen av lipidbarrieren og hudens beskyttelse. Den originale patenterte Forlle’d metoden for ceramid-produksjon sikrer maksimal autentisitet i forhold til menneskelig produserte ceramider. Teknologien med fermentering av soyabønner produserer ceramider som er biologisk kompatible til menneskelige hudceller, og hjelpe derfor huden til å holde på fuktigheten og gjenoppretter hudens barrierefunksjon.

Spesielle formler av Forlle’d produkter gir eksepsjonelle resultater på grunn av unik kombinasjon av lavmolekylære komponenter.  Forlle’d er produsert i japanske farmasøytiske fabrikker, hvor det brukes state-of-the-art teknologi for å tilsikre de høyeste sikkerhetsnivåer.

Globalt patentert fremstillingsprosess av lavmolekylære substanser, klinisk bevist produkteffektivitet, bevist penetrering av Hyaluronsyre inn i hudens derma, eget forskningslaboratorium og fabrikasjonsfasiliteter, samt egne patenter, utmerker Forlle’d som en stjerne blant tusen av andre profesjonelle innen anti-aldrings hudpleie.

Den unike anti-aldrings behandlingen skapt av Forlle’d har kommet til Norge.  På lørdag den 26. januar 2013 vil et lanseringsseminar finne sted på MAKIA SENTER I Oslo.  Varemerket Forlle’d vil bli presentert av Elina Kunikeeva, Business Development Manager i Europa, og Valentina Zabolotnyaya, Executive Technologist and Trainer.  Seminaret vil innbefatte dyptgående presentasjon av selskapet og dets unike teknologi, introduksjon til produktene samt behandlinger.  Anti-aldrings behandlinger vil bli gitt besøkende under seminaret.