Forlle’d – Luxury Japanese skincare!

/Forlle’d – Luxury Japanese skincare!
Forlle’d – Luxury Japanese skincare!2018-10-27T19:16:45+00:00

 

 

Forlle’d er en førsteklasses kosmetikkolleksjon fra Japan, som er basert på lavmolekylær hyaluronsyre. Denne serien er helt unik. Teknologien er basert på nobelprisvinner Koichi Tanakas oppdagelser. Fremstillingsprosessen er globalt patentert.

Nesten alle produkter fra Forlle’d er basert på lavmolekylær hyaluronsyre, som er vesentlig mindre enn alminnelige molekyler. Dette gjør at virkestoffene i Forlle’d  kan trenge dypt ned i huden, og gjennomrette fuktigheten og forynge den.

Hvert produkt er fremstilt på en unik formel, herunder lavmolekylære komponenter (HA, platina, ceramider osv.) Den spesielle formelen gir fremragende resultater takket være sin unike kombinasjon av komponenter.

forled13

Virkninger: Forlle’d er et høyteknologisk cosmeceutical-produkt, som gir øyeblikkelig og synlig virkning. Globalt patenterte komplekser av hyaluronsyre er 600 – 4000 ganger mindre enn alminnelige molekyler, slik at de trenger dypt inn i huden, hvor de rehydrerer og forynger den innefra. Spesielle formler gir fremragende resultater takket være unike kombinasjoner av komponenter.

Forlle’d fremstilles i japanske legemiddelvirksomheter, som benytter den nyeste teknologien for å sikre de høyeste sikkerhetsnivåer. Sortimentet av Hyalogy Total Skin Care-produkter er designet for å gi huden dyp hydrering, som er mer effektiv og lengrevirkende enn andre hudfuktighetsgivende kremer.

Fordeler: Høykonsentrerte formler er ekstremt økonomiske og varer 3 ganger lengre enn alminnelige cosmeceutical-produkter. Forlle’d applique-behandlinger er en erstatning for biorevitaliserende injeksjoner og biorevitaliserende, en ideell pre- og postoperativ løsning for estetiske kirurger.

forlle'd

F akta om Forlle’d Nesten alle produkter fra Forlle’d er basert på lavmolekylær hyaluronsyre. De globalt patenterte hyaluronsyremolekyler er flere ganger mindre enn alminnelige molekyler slik at de trenger dypt inn i huden, hvor de rehydrerer og forynger den. Hvert produkt er basert på en unik formel, herunder lavmolekylære komponenter (HA, platina, ceramider osv.) Den spesielle formelen gir fremragende resultater takket være sin unike kombinasjon av komponenter. Hyalogi med lavmolekylær hyaluronsyre er en av de grunnleggende komponenter i Forlle’ds hudpleie.

Hyaluronsyre spiller en avgjørende rolle i metabolske prosesser som celleinteraksjon og syntese. Den hjelper til med å beskytte celleimmunitet, forebygge infeksjoner og hemmer allergiske reaksjoner. En av syrens viktigste egenskaper er evnen til å fastholde fuktighet på opp til 6000 ganger syrens egen vekt. Naturlig reparasjon av hudceller avhenger direkte av mengden av hyaluronsyre, som dessverre reduseres i takt med at man blir eldre. Dette etterlater huden mer mottakelig for toksiner, og alle prosesser som krever hyaluronsyre forringes. Derfor er det utrolig viktig at antirynkeformler også inneholder hyaluronsyre.

Problemet med absorberende konvensjonell hyaluronsyre er at dens molekyler er 3000 nanometer i diameter, mens det intercellulære rom kun er 15-50 nanometer, og bare 6-10 nanometer ved hyalin-membranen. Dette gjør det umulig for molekyler å trenge dypt inn i huden. Inntil nå har dette kun vært mulig med direkte innsprøytning av syre. Imidlertid har det lykkes japanske forskere i Forlle’ds laboratorium å utvikle lavmolekylær hyaluronsyre med molekyler som kun er 5 nanometer brede, og som samtidig har høye ioniseringsnivåer, noe som betyr at den kan trenge dypt inn i huden uten behov for injeksjon.

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT

Åpningstider

Man-Fre: 10:00 – 20:00, Lør: 10:00- 18:00
Paste your AdWords Remarketing code here