Ansiktsbehandling med profesjonell make-up og veiledning.

En hudpleie behandling for kvinner som ønskerå få  seg en ansiktsløft på naturlig måte og også en glattere og oppstrament hud.
Behandling består av:

  •  Hudrens og
  •  Forberedende piling til ansiktsmassasje og ti en bedre opptak av anty-rynker serum.
  • En avslappende og ansiktsløftende massasje med bruk av økologisk kokonøtt olje og anty-rynker serum med hyaluronic syre.
  • Profesjonell make-up gjort av en profesjonell make-up artist med mange år erfaring  i flere skjønnhetssalongen samt i filmer og teater.

Kokonøtt olje innholder naturlige antyoksydanter som bremser  aldringsprosessen og gir huden en glattere og oppstramende effekt. Den har også en fuktighetsgivende, antibakteriell og antiviral bevirkning, derfor er den også perfekt for en vanskelig hud type også med akne. Den fremmer sårtilheling, hindrer utseendet av flekker på huden, er beroligende for hudsykdommer, forsinker fremveksten av rynker, hydrater og glatter hud. Serum av hyaluronic syre hydraterer  huden og i tillegg gir en anty-ageing effekt.
En systematisk ansiktsmassasje gir synlige resultater, lefter ansiktskonturer hjelper deg å avslappe.

Mineral Make-Up fra en velkjent britisk marke Lily Lolo

Makia har i sin tilbud make-up som er gjort av en profesjonell make-up artist med mange år erfaring  i flere skjønnhetssalongen samt i filmer og teater. Kosmetikk som er bruket kommer fra en velkjent britisk marke Lily Lolo makeup kosmetikk stemmer av kun 100% naturlige mineraler. De mineralbaserte produktene er helt frie for konserveringsmidler, parfyme, emulgatorer, mineraloljer, kunstige fargestoffer, parabener eller andre kjemiske stoffer. De er en perfekt make-up serie for alle hudtyper, til og med sensitiv eller uren hud.  Mineralene som finnes i Lily Lolo kosmetikk, har pleiende effekter og motvirker tørr hud, hudirritasjoner og hudaldring.  Produktene er ikke testet på dyr.

For mer info om Lily Lolo kosmetikk klikk her

og om Gloria vår make-up artist klikk her