AKUPRESSUR

Er det eldste av alle behandlingsformer. Den moderne akupressur som blir brukt her springer ut fra Taoistisk filosofi, tradisjonell Kinesisk medisin,  Japansk trykketeknikk og noe sjamanistisk og vestlig psykologi.

Man trykker på anspente eller vonde steder, og da blir spenningen og smerten mindre. Disse steder faller nesten alltid på de som i tradisjonell Kinesisk medisin kalles akupunkunkter. Akupunktene kan påbevises med elektriske målerinstrumenter fordi de har mindre elektrisk motstand enn andre punkter i kroppen. Ved å trykke på punktene med fingrene kan man påvirke energistrømmene og dermed styrke og helbrede kroppens fysiske, psykiske og følelsesmessige utrykk. Alle de er utrykk for en og samme energibevegelse, for alt henger sammen- kropp-sinn-følelser-sjel! Dermed er akupressur ikke bare eldste behandlingsverktøy som hjelper på fysiske lidelser, men de hjelper på alle plan! Men det er mest anerkjent for å hjelpe spesielt for hodepine, forkjølelse, menstruasjonssmerter eller muskelspenninger og øker blodsirkulasjonen. Samt , astma og allergi, listen blir utvidet som behandlingens effektivitet er blitt godkjent som “utprøvd viten”!

Det er derfor blitt godkjent av helsevesenet, da man kan se at det er en sammenheng med energibanene ( meridiansystemet) og nervesystemet, som igjen viser seg som en effektivt behandling for smertelindring.

Aurora-Maria sin bruk av Akupressur med Thai-Yoga er en utrolig effektiv behandling for å øke fleksibilitet, avlaste ømme og stive muskler og øke blodsirkulasjonen, som igjen resulterer i fornyelse av cellene så man holder seg friskere, og det har også en foryngende effekt!