Access Bars™

Det er 32 energibaner (bars = bjelker) gjennom og rundt hodet som er koblet til ulike aspekt i livet. I disse banene ligger det lagret alle tillærte mønstre og fordømmelser, som vi har lagret rekke på rekke. Disse mønstrer blokkerer også fra å være dem vi virkelig er og ønsker å være.

Behandlingen går ut på å berøre de ulike punktene knyttet til energibanene. Det som skjer når man får sine bars-punkter berørt, er at den lagrede energien begynner å løses opp og det gir oss muligheten til å slippe taket i gamle mønstre og fordømmelser en gang for alle. Vi åpner oss mer opp for alle de mulighetene som finnes og som ennå ikke er avslørt !

Hvordan oppleves en bars-behandling? På fysisk plan som en lett hodemassasje. Ofte mottakker kan føle at blokkeringen kan frigjøre seg, kan man legge merke til forandring i huden eller kroppen. Livet ditt kan også begynne å endre seg  slik du så lenge har ønsket at det skal. …

Bare ved å forsiktig berøre  ”Bars”, sletter du effektivt alt du har lagret der. Bare fem minutter kan slette 5.000 til 10.000 år med lagrede synspunkter. Det tilsvarer en verdi av lagret databank til disse mønstrer satt i dette livet, og hver levetid?

Når du fungerer fra forutinntatte synspunkter om hva som er og ikke er mulig i livet, og har det strengt definert om hvordan verden fungerer, kan du ikke være klar over noe som ikke samsvarer med det.

Hver tanke, ide, holdning, vedtak eller troen på at du har rettet på plass, stivner energien og begrenser din evne til å endre noe i dette området. Når du endrer energi, endre du også måten hvordan den delen av livet ditt dukker opp. Hva er den mest enkle og lett måte å endre energi? Få din ”Bars” rørt! Når du gjør det, kan noe annet med letthet dukker opp livet ditt

I verste fall føler du at du nettopp har hatt den beste massasje av livet ditt. I beste fall kan hele livet ditt forandre seg med total letthet til noe større. Dette er en utrolig pleie og avslappende prosess, løsne begrensninger i alle aspekter av livet ditt uten noen som helst innsats..

Er du klar?

Du kan lese mer om Access Bars på http://www.bars.accessconsciousness.com/about-access-bars.asp