17.MAI NEGLER

//17.MAI NEGLER

17.MAI NEGLER

Nå er jeg helt klar for 17. mai. På mandag fikk jeg fikset nye vipper (innlegg kommer) i går fikk jeg fikset neglene mine og i dag fikk jeg levert bunaden inn til skredder helt i siste liten. Jeg har ikke brukt bunaden på ni år, og skredderen lovet å ha det klar til lørdag. Jeg gleder meg utrolig mye til å bære den på 17.mai og holdt på å begynne å gråte i dag når skredderen sa han skulle få den klar til lørdag, det hadde jeg ikke trodd.

negler blogg

Neglene fikk jeg fikset hos flinke Sylvia hos Makia. Vi ble enige om noe som ikke er for kjedelig, men samtidig skal passe til bunaden. Jeg endte opp med lyse klassiske negler med blomsterdekor på to av fingrene. Sylvia blandet flere farger for å få den perfekte rosatonen, akkurat slik jeg så for meg. Jeg er så fornøyd og synes neglene lyser vår.
negler blogg 2

Jeg ble overrasket over hvor enkelt det er å finne frem til salongen, den ligger rett ved siden av t-banestoppet på Majorstuen (bokstavelig talt). Hvis du vil bestille time kan du gjøre det her eller ringe til 21 380 444. Om ikke så lenge skal jeg tilbake å prøve ut massasjen deres og det trengs virkelig midt i eksamensperioden. Hva synes du om neglene og skal du gå med bunad på 17.mai?
negler blogg 3

http://susannevedvik.femelle.no/2015/05/13/17-mai-negler/

By |2018-10-27T19:17:16+01:00mai 14th, 2015|Blog|0 Comments

About the Author:

Hudpleie, Vippe Extension, Mineral Makeup, Kongelig massasje fra Hawai, Massasje for To, Avslappende Massasje, Anticelulit, Ansiktsløftningsteknikk, Detox, Oxygen Terapi og mer...
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT

Åpningstider

Man-Fre: 10:00 – 20:00, Lør: 10:00- 18:00
Paste your AdWords Remarketing code here