This post is also available in: English (Engelsk)

Manikyr, Pedikyr Oslo

Manikyr og Pedikyr med Shellac eller OPI i Oslo

På Makia Oslo ønsker vi å tilby våre kunder alt innen skjønnhets- og hudpleie. Vi har derfor utvidet vårt utvalg av manikyr og pedikyr behandlinger. Vi tilbyr blant annet vanlig manikyr og pedikyr med lakk, fransk manikyr, japansk manikyr, nailart og spa behandlinger inkludert parafin for ekstra glatte føtter og hender. Vi har også et bredt utvalg av farger, både til Shellac behandlinger og Gelish behandlinger. Behandlerne som utførere manikyr og pedikyr har lang erfaring og mange gode kundereferanser. Se bildene nederst på siden.

Shellac er en innovative Power Polish med UV³ teknologi. Med sine unike kunnskaper har den blitt en favoritt blant kunder. Den sitter feilfritt i opptil 14 dager med en utrolig høy glans uten riper, avskalling og matte overflater. Shellac kan fjernes på bare 8 minutter.

Gelish er tilsvarende Shellac. Gelenegler er ideelle for deg som ønsker naturlig utseende, forsterkning, beskyttelse, varig glans og perfekt fransk manikyr.

Hvis man velger å bygge på sine egne negler, er det liten risiko for skade av neglen. Det motsatte er ofte tilfellet, at neglen vokser seg sterkere når den er beskyttet fra ytre påkjenninger. Allikevel bør man være forsiktig hvis kunstneglene blir revet, bitt eller klippet av, og det er viktig å få fjernet negler hos en profesjonell slik at dine negler ivaretas. Selve kunstmaterialet skader ikke neglen på noen som helst måte. Akrylatene som finnes i gele er bygd opp av det samme som proteser som blir brukt inni kroppen.

Makia Oslo bruker også kun kvalitetsprodukter. O.P.I er et eksklusivt og nyskapende varemerke som er kjent verden over. OPI Products Inc er en ledene leverandør for profesjonell neglepleie.

MANIKYR OG PEDIKYR   
Shellac med manikyr ca. 45 min. kr 550
French manikyr med Shellackr 590
Spa pedikyr med parafin og piling 60minkr 750
Spa manikyr med shellac 75 minkr 750
Manikyr kr 350
Japansk manikyr/ m . vanlig lakkkr 450
Påfyll Shellac med manikyrkr 450
Fjerning av Shellac u. manikyrkr 190
Fjerning av Shellac og ny påsettingkr 650
Fjerning av Shellac med manikyrkr 500
Gele negler naturlig finishkr 690
Gele negler med Shellac kr 890
Gele negler med Frenchkr 950
Påfyll gele etter 2 uker 90minkr 550
1 finger gele kr 80
Swarovsky pint 1 stk. kr 20
Pedikyr med Shellac 60 min.kr 650
Fotpleie 40 min.kr 450
Spa pedikyr - Fotpleie med peeling og parafin 75 min.kr 750
Pakke pris manikyr med Shellac + pedikyr med shellac 135 min. kr 1090
Ekstra parafin i tillegg til behandling kr 250
Ekstra parafin hånd og fot i tilllegg til behandling kr 400

 

 

 

 

manikyr

bilder fra http://susannevedvik.femelle.no/kategori/hverdagsliv/ negler blogg 3 negler blogg 2   negler blogg   gelenegler   neglersvarovsky gele negler 2 sylwia negler   gele negler gele negler hos Makia

logasiewhite