Jeg har prøvd dette luksusbehandlingen ca 5 ganger og hver eneste gang går jeg ut som en ny person med ny ansikt. Jeg har en veldig sensitiv og stresset hud. Vel med dette behandlingen, har huden min blitt utrolig bedre. Pikmentflekker som jeg har på grunn av akne, har forsvunnet mer og mer etter behandlingene, og ved hjelp av å rense med deres produktene som de har anbefalet å bruke, ser jeg virkelig en stor forandring.

Jeg vil definitiv forsette med disse produktene og behandlingen!

Anbefaler de 100%
Tusen takk for deres råd og unik behandlig 🙂

Ileana Alvarez Reyes, http://www.ilephoto.com
Kongelig massasje..en anderledes opplevelse. Dette er for deg som vil ha hele pakka, en behandling for både kropp og sjel. Utført av en dyktig og meget profesjonell terapeut, ble dette en fantastisk opplevelse. Jeg kommer garantert tilbake!
Liv-Unni
Gloria is my favorite Lash technician ever! Vippene mine er fantastiske! De ser helt naturlige ut, men likevel -Vavoom! Alle synes det var «noe» med meg, uten at de kunne sette fingeren på det, blunk blunk og jeg fikk det jeg ville 🙂 Gruer meg til å ta de av etter 2-3 uker:-( Blir nødt til å gjøre dette igjen og igjen og igjen! Gloria, you are awesome!
Annette